Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Moon Life Dergisi ödül töreni, yılın en iyileri ödülleri, En İyi Spiker, En İyi Televizyon Programı

        Cemiyet ve magazin dünyasının yakından takip ettiği Moon Life Dergisi'nin 'Yılın En İyileri Ödül Töreni',CVK Park Boshorus Hotel'de gerçekleşti.

        İş, cemiyet, sanat ve magazin dünyasını buluşturan törende, Habertürk ve Show TV'ye ödül yağdı. 4 yıldır kesintisiz olarak devam eden ekranların ilk ve tek cemiyet haber programı 'HT Kulüp' En İyi Cemiyet Programı dalında ödüle layık görüldü. Ödül, HT Kulüp Genel Yayın Yönetmeni Reşat Balcıoğlu'na takdim edildi. Show TV ana haber bülteni spikeri Ece Üner ise En İyi Spiker ödülüne layık görülürken, ünlü oyuncu Evrim Akın'ın sunduğu, Show TV'de yayınlanan 'Ev Kuşu' adlı program En İyi Televizyon Programı ödülünü aldı. Habertürk TV'de yayınlanan 'Burası Haftasonu'nun başarılı sunucusu Duygu Canbaş da ödüle layık görülenler arasındaydı.

        Törende ünlü sanatçı Orhan Gencebay'a ise, Kazakistan Büyükelçisi Prof. Dr. Canseyit Tüymebayev tarafından, Kazakistan Şeref Madalyası verildi. Madalyayı almaktan büyük onur duyduğunu belirten Gencebay, "Türk müziği'ne yıllarca hizmet vermeye çalıştım. Bu hizmetlerimin Kazakistan'daki kardeşlerimiz tarafından da takdir görmesi beni bir hayli duygulandırdı. Gelenekler bir tarafa bırakılarak Devlet Şeref Madalyasının ülke dışında böyle özel bir gecede verilecek olması da beni ayrıca gururlandırdı" dedi. Gecede, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva adına Nezahat Kayışkaz da Orhan Gencebay'a dostluk ödülü verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ