Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Miley Cyrus'ın 'intikam şarkısı' rekor kırdı - Magazin haberleri
        1

        Shakira'nın eski sevgilisi Gerard Pique'ye ithafen yazdığı Out of Your League (Dengim Değilsin) isimli göndermeli şarkıdan sonra bir başka hamle de Miley Cyrus'tan gelmişti. Cyrus'ın yeni şarkısı "Flowers" ile eski eşi Liam Hemsworth'e gönderme yaptığı düşünülmüştü.

        2

        BİR HAFTADA 100 MİLYON DİNLENME

        Eski eşinin doğum gününde yayınlanan şarkıda, "Beni senin sevebileceğinden daha iyi sevebilirim" sözleriyle bu iddiayı güçlendiren şarkıcı, bir haftada 100 milyon dinlenmeyle Spotify rekoru kırdı.

        3

        Spotify, 20 Ocak'ta şarkının bir hafta içinde en çok dinlenen şarkı olarak rekor kırdığını duyurdu. Spotify tarihinde ilk kez bir şarkı yedi günde 100 milyondan fazla dinlendi. "Flowers" ilk haftasında 99,37 milyon dinlemeyle rekoru kıran K-Pop grubu BTS’nin “Butter” şarkısını da geride bıraktı.

        4

        Çift, 10 yıllık ilişkilerini bir dargın bir barışık devam ettirdikten sonra 2018’de evlenmişti. Ancak ikili 2020 yılında boşanmıştı.

        5

        Shakira olaylı ayrılık sonrasında eski sevgilisi Gerard Pique için göndermeli bir şarkı yaptı. Out of Your League (Dengim Değilsin) adlı şarkı YouTube’da 24 saat içinde 63 milyon kere izlenerek, ilk 24 saatte en çok dinlenen Latin şarkısı unvanını almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ