Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Müjdat Gezen, 2. Abdülhamid'in torununa hakaret suçlamasıyla hakim karşısına çıktı
        .png
        .png

        Katıldığı bir televizyon programında, Nilhan Osmanoğlu Vatansever’e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan sanatçı Müjdat Gezen, ifade verdi. Gezen hakkındaki suçlamayı kabul etmedi.

        İLK DEFA BURADA GÖRÜYORUM

        Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya şikayetçi Nilhan Osmanoğlu ile hakaret suçundan 2.5 yıla kadar hapsi istenen Müjdat Gezen avukatlarıyla birlikte katıldı. Suçlamaya ilişkin savunma yapan Gezen, "Nilhan Osmanoğlu'nu ilk defa burada gördüğünü belirterek, kendisine hakaret etmediğini söyledi.

        REKLAM

        HAKARET ETTİ

        Mahkemede söz alan Nilhan Osmanoğlu da, dava konu TV programında Müjdat Gezen'in kendisine hitaben, "Ben kadını beğendim yahu" dediğini, moderatörün de, "Adayı veresin geldi" sözü üzerine de, "Adayı değil de neyse..." diyerek kendisine hakaret ettiğini savundu. Nilhan Osmanoğlu, söz konusu programı ailesinin de izlediğini söyledi.

        TEKRAR SÖZ ALDI

        Nilhan Osmanoğlu'nun avukatının konuşmasından sonra tekrar söz alan Müjdat Gezen, "Ben burada suç olan şeyin henüz ne olduğunu bilmiyorum. Hanımefendi, adayı istiyordu. Ben de 'adayı değil de' diyerek programın moderatörü olan arkadaşlarıma 'bunu sonra konuşuruz' dedim. Avukat bey yalan söylüyor" diye konuştu.

        MAHKEME DURUŞMA ERTELENDİ

        Gezen'in bu ifadesine, Osmanoğlu'nun avukatı tepki gösterdi. Karşılıklı konuşmalar üzerine mahkeme hakimi, burası kavga yeri değil diyerek duruşmayı sonlandırdı. Duruşma ertelendi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ