'Konya'ya çalışmaya gidiyorum' mesajı atan Mehmet'ten 16 gündür haber yok
OSMANİYE'deyaşayan ve ailesine 'Konya'ya çalışmaya gidiyorum' diyerek mesaj atan Mehmet Doğan'dan (24), 16 gündür haber alınamıyor.
OSMANİYE'deyaşayan ve ailesine 'Konya'ya çalışmaya gidiyorum' diyerek mesaj atan Mehmet Doğan'dan (24), 16 gündür haber alınamıyor.
Osmaniye'deki evinden 7 Ağustos'ta çıkan ve ailesine 'Konya'ya çalışmaya gidiyorum' diyerek mesaj atan Mehmet Doğan'dan bir daha haber alınamadı. Ailesi, Doğan için Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptı. Kardeşinden 16 gündür haber alamadıklarını belirten ağabeyi Kazım Doğan, "'Konya'ya çalışmaya gidiyorum' diyerek mesaj atmış. O mesajdan sonra kendisinden bir daha haber alamadık. Hayatından endişe ediyoruz. Bir an önce bulunması için yerini bilen veya görenlerden yardım istiyoruz" dedi.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.