Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Ozan Kabak, Almanya'da kaosun içinde! - Futbol Haberleri
        1

        Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla devre arasında 11 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, Almanya'da kaosun içine düştü!

        2

        2019 yılında sadece bir galibiyet alabilen Stuttgart, dün Augsburg'a 6-0 mağlup olurken maç sonrasında da flaş bir karar alındı!

        3

        Kırmızı-beyazlılarda teknik direktör Markus Weinzierl'in görevine son verildi. Teknik direktör Weinzierl, bu sezonun 7. haftasından sonra Tayfun Korkut'un yerine göreve getirilmişti.

        4

        HALİL ALTINTOP'UN GÖREVİNE DE SON VERİLDİ

        Alman kulübünden yapılan açıklamada, Weinzierl'in görevine son verildiği belirtilerek, bunun yanı sıra antrenörler Wolfgang Beller, Thomas Barth ve Halil Altıntop'un da artık teknik ekibe dahil olmadıkları ifade edildi.

        5

        Açıklamada Stuttgart ekibini geçici olarak 19 yaş altı takımının teknik direktörü Nico Willig'in çalıştıracağı kaydedildi.

        6

        21 puanla 16. sırada yer alan Stuttgart'ta Ozan Kabak'ı kulübe kazandıran sportif direktör Michael Reschke ile yollar ayrılmıştı. 2017'den 2019'a kadar Stuttgart'ta görev yapan ve kadro mühendisi olarak tanınan Reschke'nin yerine Sven Mislintat'la anlaşma sağlanmıştı.

        7

        GEÇEN AYIN "ÇAYLAĞI" SEÇİLMİŞTİ!

        Bundesliga'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Ozan, geçen ay Hertha Berlin'den Marko Grujic ve Eintracht Frankfurt'tan Almamy Toure'nin önünde, "Ayın çaylağı" oldu.

        8

        19 yaşındaki Ozan, ligde mart ayında Stuttgart formasını giydiği 4 maçta 2 gol atmasının yanı sıra, yüzde 78 pas isabetiyle oynadı ve girdiği ikili mücadelelerin yüzde 60,7'sini kazandı.

        9

        ŞİMDİYE KADAR 3 GOL KAYDETTİ

        Ozan Kabak, Bundesliga'nın 24. haftasında Hannover 96'ya karşı iki gol atarak ligde bir maçta iki kez fileleri havalandıran en genç savunma oyuncusu olarak tarihe geçmişti.