Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz koronavirüsü yendi! - Haberler

        Koronavirüse yakalanan Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, kendisinin yanı sıra eşine ve 22 yaşındaki oğluna da koronavirüs teşhisi konulduğunu çektiği bir videoyla anlattı.

        EŞİ VE OĞLUNDA DA VİRÜS TESPİT EDİLDİ

        13 Martta yüksek ateş, üşüme ve titreme şikayetleriyle hastaneye başvurduğunu açıklayanKadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, 18 Mart'ta testinin pozitif çıktığını ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığını çektiği bir videoyla duyurmuştu.Prof. Dr. Feyiz,eşine ve oğluna da koronavirüs teşhisi konulduğunu vurgulamıştı. Eşinin hastanede olduğunu, oğlunun ise bir başka evde karantinada olduğunu kaydeden Prof. Dr. Feyiz, yaşadıklarını anlattığı videosunda insanlara 'evde kalın' çağrısı yapmıştı.

        REKLAM

        Feyiz videosunda, "Sevgili gençler, sevgili öğrencilerim insanlık çok büyük bir trajedi içinde. Sizler bu hastalığı anlamadan geçiriyorsunuz. Oğlumda hastalığın emaresi bile yok. Bu sizi çok büyük bir hastalığı yayma potansiyeline dönüştürüyor. Sizlerden ricam lütfen, lütfen yuvanızda kalın" ifadelerini kullanmıştı.

        EŞİ DE TABURCU EDİLDİ

        Habertürk'ten Oylum Talu'nun Burası Haftasonu programına telefon bağlantısıyla katılan Prof. Dr. Feyiz, eşinin hastaneden çıktığı haberini verdi.

        KORONAVİRÜS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ