Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Quaresma çıldırdı! Soyunma odasını birbirine kattı - Futbol Haberleri
        1

        Ligde oynanan derbide Fenerbahçe’yi tek başına yıkan ancak 2-2 biten olaylı kupa maçında oyuna girdikten 6 dakika sonra Josef de Souza’ya dirsek atıp kırmızı kart gören Ricardo Quaresma, soyunma odasında adeta deliye döndü.

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; aşırı hırsının kurbanı olan Q7, soyunma odasını birbirine kattı. Zor sakinleşen yıldız oyuncu, arkadaşlarına dert yandı.

        3

        “İlk O bana vurdu. Ben de ona vurduğumu kabul ediyorum ama niye yalnız ben atıldım?” diyen 34 yaşındaki futbolcunun, “Böyle çifte standart olmaz. İsmimi çıkardılar. Hep beni görüyorlar. En önemli maçlarda sahada olmayacağım” dediği öğrenildi. Öte yandan yıldız oyuncunun hışımla sahadan soyunma odasına girdiğinde su şişelerini tekmelediği ve terliklerini fırlattığı öğrenildi.

        4

        HIRSININ SEBEBİ YILDIRIM'IN SÖZLERİ

        Quaresma’nın Fenerbahçe derbilerinde aşırı hırslı ve sinirli olmasının altında yatan en büyük nedenin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendisi hakkında söylediği, “Bize gelmek istiyor. Menajeri mail attı. Bunu herkese gösteririm” sözlerinin olduğu belirtildi.

        5

        Q7’nin bunu unutamadığı ifade edildi.

        6

        CEZA BEKLENECEK!

        Kupa derbisinde gördüğü kırmızı kart ile hem takımını 10 kişi bırakan hem de zorlu Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek olan Quaresma ile ilgili yönetimin vereceği ceza disiplin kurulunun kararına bağlı.

        7

        Siyah-Beyazlılar’ın ceza yönetmenliğine göre; direk kırmızı kart gören oyuncu 2-3 maç ceza alırsa 50 ile 100 bin Euro arası ceza ödüyor.

        8

        52. DAKİKADA NELER OLDU?

        Fenerbahçeli Mehmet Ekici, Pepe'ye faul yaptı. Yapılan faulün ardından iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Quaresma, Josef'e yaptığı hareketten dolayı karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus tarafından direkt kırmızı kart ile cezalandırılırken, saha içinde tansiyon aniden yükseldi.

        9

        Kırmızı kart gören Quaresma, Josef'in üzerine yürümek istedi. Volkan Demirel'in de aralarında bulunduğu futbolcular Quaresma'yı sakinleştirmeye çalıştı. Sinirli hareketlerine devam eden Quaresma'nın o esnada Pepe'yi iten Mehmet Ekici'ye yumruk salladığı görüldü. Mehmet Ekici daha sonra hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ