Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun yerini hangi yıldızla dolduracak? Real Madrid transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transfer olmasının ardından, Real Madrid'in yeni yıldızının kim olacağı merakla bekleniyor...

        2

        Galacticos'un, Dünya Kupası finali oynandıktan sonra kadrosunu yeni bir yıldızla güçlendirmesi bekleniyor.

        3

        NEYMAR

        Real Madrid'de Cristiano Ronaldo'nun boşluğunu doldurması beklenen isimlerin başında Neymar bulunuyor...

        7

        Monaco ve PSG'den sonra, Fransa Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla adeta büyüleyen Kylian Mbappe de Real Madrid'in gözdeleri arasında...

        8

        Real Madrid, genç Fransız'la yakından ilgilense de, İspanyol ekibinin pazarlama açısından Neymar ismine daha sıcak olduğu biliniyor.

        9

        Galacticos'un geçen yaz transfer etmek istediği Kylian Mbappe, 180 milyon euro karşılığında PSG'ye transfer olmuştu.

        13

        HARRY KANE

        Tottenham Hotspur'un yıldızının, gol istatistikleri açısından Cristiano Ronaldo'nun boşluğunu doldurmaya en yakın isim olacağı öngörülüyor.

        14

        Ancak İngiliz yıldızın kulübünden ayrılmak istememesi nedeniyle, Real Madrid'in bu yaz somut bir girişimde bulunması sürpriz olarak değerlendirilebilir.

        15

        DYBALA

        Paulo Dybala, önce Palermo sonrasında Juventus ile gösterdiği performanslarla Serie A'nın en önemli yıldızı haline geldi.

        16

        Real Madrid'in Arjantinli futbolcuya olan ilgisi sır değil. Ancak Dybala'nın Dünya Kupası'nda yeterince şans bulamamış olması nedeniyle İspanyol devi bu transferde aceleci gözükmüyor.

        17

        SALAH

        Avrupa liglerinin 2017-2018 sezonunda en büyük çıkışı yakalayan oyuncuların başında hiç şüphesiz Mohamed Salah geliyor. Basel, Chelsea, Fiorentina ve Roma'da forma giyen Mısırlı yıldız, Liverpool'da altın sezonunu yaşadı.

        18

        Jürgen Klopp'un öğrencisi, geride kalan sezonda 52 maçta 44 gol atıp 16 da asist yaptı.


        19

        Real Madrid'le adı transfer dedikodularına karışan Salah'ın Liverpool'la geçtiğimiz günlerde 5 yıllık yeni sözleşme imzalaması, İspanyol ekibine geri adım attırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ