Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil yorumu! Fenerbahçe - Ankaragücü maçının ardından konuştu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Ankaragücü maçını ve sarı-lacivertlilerin yeni transferi Mesut Özil'i yorumladı. Rıdvan Dilmen'in yorumları şöyle:

        2

        "MESUT SIFIR PROBLEM BİR OYUNCU"

        "Biz abi kardeş gibiyiz. Takımın lideri, antrenörle problem olur diyenler var ama Mesut, sıfır problemli bir oyuncu. Hocayla didişecek, benim sözüm geçer diyecek bir oyuncu değil"

        3

        "Mesut'un gelmesi, Drogba'nın gelmesi gibi oyuncular, gelinebilirliği artırıyor. Hayallerinde son 2 yılım diye düşünüyordu belki. 4-5 yıl daha oynayacak kapasitede. Mesut, Fenerbahçe için şanstır, Fenerbahçe de Mesut için bir şanstır"

        4

        "İyi bir ailesi var, antipatik bir oyuncu değil. Tribünlere sıkıntı yaratacak bir isim değil. Mesut'u çok seviyoruz Fenerbahçeliler olarak. Ben yüzde 100 temposuna sezon sonuna kadar yükseleceğini düşünmüyorum. Her performans sonrası yutkunmak gerekir"

        5

        "Dünyanın en iyi 10 numarası diyorlar. Alex tarzı 10 numaralardan çok iki taraflı oynayan 10 numaralara dönüldü. 3 bölge var Mesut'un oynayabileceği. Kendi bölgesi ve kanatlar. Fenerbahçe'nin olmazsa olmazı önde baskı. Futbolun emrettiğini oynuyor Fenerbahçe."

        6

        "40 GOLE KATKI SAĞLAR"

        "Cruyff'un çok önemli bir sözü vardır. Futbol basittir, biz zorlaştırırız der. Mesut, stop pas yapar, kafa hep yukarıdadır. Bir Alex ve Hagi beklemeyin Mesut'tan, o kadar gol atamaz. Mesut'tan 25 tane yapıştırmasını beklemeyin. Ama 40 gole katkı sağlar. Problemsiz bir oyuncu aldı Fenerbahçe. Duygusal bir isim, 3-4 maç sallansa üzülebilir"

        7

        "Kaleyi gördüğünde her şeyi yaratabilecek bir isim. Pas şiddetini dünyada en iyi uygulayan 3 oyuncudan birisidir. Klas bir oyuncudur. Arkası ve yanları da doldurulmalıdır. 4-3-3'e dönüldüğünde sağ kenarda da kullanıldı Almanya'da"

        8

        "Pepe geldiğinde 2,5 milyarlık bir tanıtım oldu Come to Beşiktaş. Herkes taşın altına koymalı. Fenerbahçe'ye Aziz Bey'le çok büyük yıldızlar geldi. Carlos kariyerinde topçu gelmedi Fenerbahçe'ye bence. Fenerbahçe tarihinde vardır böyle şeyler."

        9

        "BÜYÜK RAKAMLAR ÖDENMİYOR"

        "Bildiğim kadarıyla büyük rakamlar ödenmiyor Mesut'a, 3,5 yıllık bir imza. 500-600 bin forma satılır minimum ve Türkiye'de rekor kırılır diye düşünüyorum"

        10

        "Fenerbahçe büyük bir kulüptür, orada oynamak onurdur. Mesut ve Mesut gibi oyuncuların ilk demeçlerinde sert oynanıyor dediklerini duyarsınız. Burada lap diye ayaklar çıkar, tek zorlanacağı konu budur"

        11

        "Mevcut kadroda herkesle oynayabilir Mesut. Thiam'ın 180 km'lik arabası var, Samatta yüzde 50'sinde, Valencia beklenenin altında ama hala potansiyeli var. Averajla ikinci olmasına rağmen Fenerbahçe'nin en iyi transferi Pelkas diye düşünüyorum"

        12

        "Fenerbahçe'nin gidecek isimde çok dikkat etmesi gerekiyor. Serdar, Lemos ve Sadık istikrar açısından sıkıntılı. Kalede problem yok. Kupada Harun'a baktım yay gibiydi. Sağ öne transfer bakıyoruz dedi, ona şaşırdım. Ferdi var, Valencia var. Sinan ara verdi 2-3 ay yok. İmkanı varsa Vedat Muriqi'yi havada karada alırım. Mesut'la, Caner'le, Nazım'la leblebi gibi gol atar"

        13

        AYRILIKLARI AÇIKLADI!

        "Jose Sosa'dan vazgeçilmiş gibi. Diego Perotti ayrılıyor. Kemal Adem ve Papiss Cisse ile de ayrılık düşünülüyor"

        14

        ANKARAGÜCÜ GALİBİYETİ YORUMLARI

        "Beşiktaş'ın kazanmasından sonra 5 puan fark da ben atayım diyebilir Fenerbahçe. Galatasaray muhakkak toparlayacaktır. Öyle bir periyoda giriliyor ki, Fener, Sivas'a gidiyor sonra içeride kazanma ihtimali yüksek 2 maç oynuyor. Fenerbahçe bunların hepsinin hesabını yapıyordur."

        15

        "MESUT, MAÇIN ÖNÜNE GEÇMİŞ"

        "Mesut Özil, bu maçın ve derbinin önüne geçmiş. Oyuncuları olumlu etkilemiş. Fenerbahçe, 2-0'dan sonra 3'ü 4'ü aradı. Coşkulu, istekli oyunla maçı kazandı ve 38'i cebine koydu Fenerbahçe"

        16

        "WEBO, SOW, KUYT, EMENIKE GİBİ"

        "Thiam, Samatta, Valencia kim oyuna girdi? Cisse. Şampiyon olduğu sene Webo, Sow, Kuyt, Emenike vardı. Bazı hocalar direkt kanat oyuncularıyla oynamayı severler. Kimisi de santrforu kanatlara evirir. Sergen Yalçın, Larin'i yapmıştı. Bunun dezavantajları da var avantajları da var. Avantajı fizik gücüyle öne çıkarırsınız"

        17

        "SERDAR'LA BAŞLADIĞINDA 'EYVAH' DİYORSUN"

        "Tisserand'ın geldiği günden beri en iyi maçını gördüm. Serdar'la başladığında eyvah diyorsun, kaçta çıkar acaba. 3 kere yattı 4.'de çıktı. Canı çok acıyor onun. Eren Derdiyok'un da canı çok acırdı."

        18

        "NAZIM BEŞ SENEYİ GARANTİLEDİ"

        "Nazım bana göre Fenerbahçe'nin 5 senesini kapattı. Nazım çok diri. Ver alları yapmaya çalışıyor ama o da olsa Dani Alves olur. Gökhan da tecrübeli, daha fazla abilik yapmaya başladı"

        19

        "Fenerbahçe güzel, 3 attı ama 2-0 da düşebilirdi. Ancak taraftarın oh be raahatız havası yok. Ankaragücü takımı, bugün gol yedikten sonra maçı bıraktı. Fenerbahçe'nin arzusu, coşkusu, konsantrasyonu görülüyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'taki oyuncuların arzusu, Galatasaray'dakilerde yok"

        20

        "Ligimiz artık çok farklı. İkinci gol, bana göre gol. Hakemi beğendim, temiz maç yönetti"

        21

        "Takımlar, bu koronavirüs dönemindeki aksiliklere rağmen maksimumunu vermeye çalışıyor. Bunun ötesi yok. Bizim vatandaşlarımız da uyum göstermeye çalışıyorlar. Kulüpleri, federasyonu, kulüpleri tebrik etmek lazım. Sağlık çalışanlarını tebrik etmek lazım"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ