Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN’un Çarşamba ilçesinde 500 bin lira ziynet eşyasıyla borçlarını ödeyip, evinden hırsızlık yapıldığı iddiasıyla polise ihbarda bulunan G.K. (36) hakkında ‘Suç uydurma’ suçundan işlem başlatıldı.

        Çarşamba ilçesinde yaşayan G.K., evinin dış kapı anahtarının hasarlı olduğunu, eve giremediğini ve hırsızlıktan şüphelendiğini belirterek polis ihbarda bulundu. Adrese gelen polis ekipleri, çilingir tarafından kapısı açılan evde inceleme yaptı. Bu sırada G.K., yaklaşık 500 bin lira değerindeki ziynet eşyasının yerinde olmadığını belirtti. Polis ekipleri, kapı göbeğindeki hasarın niteliği ile evdeki dağınıklığın bilinçli olarak yapıldığı kanaatine vardı. İfadesi alınan G.K. sorgusunda, mutfak eşyalarını ve yatak odasını kendisinin dağıttığını, kapının anahtar göbeğini kendisinin zorladığını, ziynet eşyalarını bozdurarak borçlarını ödediğini ve bu nedenle hırsızlık suçunu uydurduğunu söyledi. G.K. hakkında savcı talimatıyla ‘Suç uydurma’ suçundan işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler