Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Samsung'un Galaxy S10 planı ortaya çıkıyor! - Teknoloji Haberleri

        Samsung'a yakın bazı kaynaklar, Galaxy S10'un 3 farklı versiyonla satışa sunulacağını dile getiriyor. Sızan son bilgilere göre bu seçeneklerden biri 5 inç boyutunda ekrana sahip olacak. Bu modelin giriş seviyesi bir model olacağı, diğer seçenekler gibi kavisli değil düz ekran ile donatılacağı da söylentiler arasında. Teknik özellikleri henüz ortaya çıkmamış olsa da iddialara göre söz konusu model, tek bir arka kameraya sahip olacak.

        Bir diğer Galaxy S10 ise 6,44 inç kavisli ekran boyutu ve 3 arka kamerayla birlikte gelecek. Şimdiye dek Galaxy S serilerinden görülmüş en büyük ekrana sahip olacak olan bu model, serinin en yüksek donanıma sahip üyesi olacak. Ayrıca cihaz, 3 arka kamerasıyla Samsung'un bu alandaki ilk tecrübesi konumunda.

        Galaxy S10 ailesinin ortanca modeli ise iki arka kamera ile birlikte gelecek. Henüz boyutları hakkında kesin bir bilgi olmasa da 5 inç ve 6,44 inçin arasında konumlandırılacağı, donanım ve özellikleri ile de diğer iki cihazın arasında yer alacağı yine söylentiler arasında.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ