Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş basın toplantısı - Futbol Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Talisca, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın oynayacakları Monaco karşılaşması öncesi basın toplantısında açıklamalar yaptı.

        Anderson Talisca "Zor bir maça çıkacağız. 6 puanımız var. Yarın da burada iyi bir sonuç elde ederek, iyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Soyunma odasındaki atmosfer gayet iyi. Bizim takımımızın en büyük özelliklerden biri, takımdaşlığın iyi olması. Ben inanıyorum ki soyunma odasındaki pozitif hava yarın sahaya yansıyacak. Konsantrasyonumuz oldukça yüksek, bunu ilk 2 maçta iyi gösterdik. Benim için oynamak çok önemli. Teknik direktörümüz şans verdiği sürece bunu en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Bazı rakipler size daha çok zorluk çıkartabiliyorlar. Bazen sahada farklı çözümler üretmeniz gerekebiliyor. Her maçta konsantrasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum. Yarın akşam sahada iki tane kaliteli takım olacak. Monaco iç saha avantajını kullanmak isteyecek. İstediğimiz sonucu almaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        ŞENOL GÜNEŞ: RAKİBİMİZİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ

        Şenol Güneş ise "Gruba başlarken dengeli bir grup olduğunu düşünüyorduk. 4 maçımız daha var. Yarın itibarıyla zor bir maç oynayacağız. Bireysel oyuncuları çok iyi olan bir takımla oynayacağız. Şu ana kadar alınan puanlar kimseyi yanıltmasın. Burada ve sahamızda alacağımız sonuç da çok önemli. Transferden 300-350 milyon Euro kazanan, 100 milyon harcayan bir takım Monaco. Kulüp olarak da köklü bir kulüp. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Sonucun ne olacağını bilmiyorum ama en iyi şekilde oynayacağız. Orkan Çınar kadroda olmayacak, yeni idmana katıldı. Performans olarak hazır olmayan oyuncular olabilir. Bizim anlayışımız aynı, güzel futbol oynayıp iyi sonuçlar almak istiyoruz. Yarın için de aynı şekilde. Takım olarak üzerimizde bir olumsuzluk yok. Biz sadece yarınki maçı düşünüyoruz. Üst üste de kazanabilirsiniz, futbolun bilinmezliği oradadır. Bu da gayet normaldir. Gençlerbirliği maçının ilk yarısında çok kötü oynadık, ikinci yarı 10 kişi kaldık. Ama bunun yarınki maça ne etkisi olacak. Yarın oynayacağımız maçta, rakibimizin gücünü biliyoruz ama kendi oyunumuzu oynayıp 3 puan almak istiyoruz. Aldığımız puanların avantajı var. Puanlara bakarak oynamayacağız, kendi oyunumuzu oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yla üst üste 2 maç yapacağımız için, her iki maçta da alacağımız sonuçlar çok önemli. Kafamızı, teknik taktik fizik olarak Monaco maçına hazırlıyoruz. İyi oyuncuları olan bir takım. Seyirci açısından çok baskı olmasını beklemiyorum. Oyun olarak rahat maç olmayacaktır. Çünkü çok becerili, hızlı oyuncuları olan bir takım. Ama biz de buna hazırız. Güç dengemizi tartacağız. Monaco'nun iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Geride olduğunu düşünmüyorum. İyi takımlar bunu zaman içinde düzeltir." dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ