Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Serenay Sarıkaya: Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim - Magazin haberleri
        1

        Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve 'Bergen' filminde de rol alamayacağını açıklayan Serenay Sarıkaya, bilinmeyenleri anlattı. Bir dönem adı iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk dedikodularına karışan Sarıkaya, özel hayatıyla ilgili konuştu.

        2

        "ŞU AN KALBİM BOŞ"

        Elle Dergisi'ne konuşan ve şu an kalbinin boş olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna yanıt verdi.

        1 Temmuz'da 29 yaşına basan Serenay Sarıkaya, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim" ifadelerini kullandı.

        3

        "O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum" diyen oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim" şeklinde konuştu.

        Sarıkaya “Arkadaşların neden senden yaşça büyük?” sorusuna şöyle cevap verdi: Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz enerjili insanlara çekiliyorum.

        4

        AŞK DEDİKODULARI

        Serenay Sarıkaya ile iş insanı Haldun Demirhisar'ın geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından ünlü oyuncu, "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır" diyerek, söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Ancak Sarıkaya'nın Göcek'te yine Demirhisar ile görüntülenmesi yine dedikoduları alevlendirmişti.

        5

        "ORASI BENİM EVİM"

        Demirhisar ile ilgili aşk haberlerinin hatırlatılması üzerine ünlü oyuncu, "Yeni bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim, arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum" demişti.

        6

        "BERGEN" FİLMİNDE YOK

        "Acıların kadını" lakabıyla tanınan arabesk sanatçı Bergen’in hayatını konu alan ancak pandemi nedeniyle çekimleri ertelenen filmde Serenay Sarıkaya rol alacaktı. Sarıkaya, çekim takviminin başka projelerine denk gelmesi nedeniyle "Bergen" rolünü canlandırmayacağını açıklamıştı.

        7

        Ünlü oyuncu, "Sevgili arkadaşlar, iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim ‘Bergen’in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı. Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için ‘Bergen’ filminde olamayacağımızı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm ‘Bergen’ filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        Sarıkaya, geçtiğimiz yıl ekim ayında Cem Yılmaz ile birlikteliğini sonlandırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ