Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinan Akçıl: Pazartesi görüşeceğiz - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Sinan Akçıl ile nişanlısı Burcu Kıratlı, önceki gün Rumeli Hisarı'nda görüntülendi.

        İkili, Kıratlı'nın ailesinin evinde yemek yemek için bir araya geldi.

        2

        "PAZARTESİ GÖRÜŞECEĞİZ"

        Burcu Kıratlı ile 22 Şubat'ta ikinci kez dünyaevine girecek olan Akçıl, çıkışta muhabirlerin sorularını "Pazartesi görüşeceğiz" diyerek, yanıtsız bıraktı.

        3

        İKİNCİ KEZ EVLENİYORLAR

        2018'de Amsterdam'da sürpriz bir nikahla evlenen ve 8 aylık evliliğin ardından boşanan çift, geçtiğimiz yıl aralarındaki buzları eritmişti.

        Çalkantılı ilişkilerinden sonra yeniden evlilik kararı alan ikili, geçtiğimiz günlerde aile arasında düzenlenen törenle ikinci kez nişanlanmıştı.

        4

        Akçıl, Kıratlı’yı tekrar ailesinden istemişti.

        Burcu Kıratlı'nın kahve ikram ederken çektiği görüntülerini paylaşan Akçıl, "Işıklar altındayız diye sanma ki geleneksiz göreneksiziz. Anlı şanlı bir isteme oldu. İlk seferinde çok konuşulmuştu, bu sefer söz sırası aşkta. Bırakın o konuşsun. Yakında" notunu yazmıştı.

        5

        Burcu Kıratlı da nişan fotoğrafında "Bu yola daha emin adımlarla ailelerimizle ilk adımı (2. kez) attık. Aile her şeydir. Aile güçtür ve sevgidir" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        'İLK KEZ TEK EŞLİYİM'

        Öte yandan Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu programdaki açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

        Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani" demişti.

        7

        Burcu Kıratlı ile ilişkisine de değinen Akçıl, şunları söylemişti:

        Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz. Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir ‘oh be’ diyorsunuz sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ