Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Zara ilçesinde CHP İlçe Başkanlığına Kenan Çaygöz seçildi.

        Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen kongre, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ile divan heyetinin oluşturulmasıyla başladı.

        Kongrede, Kenan Çaygöz, Özgür Güney, Arslan Karaman ve Hıdır Üney başkanlık için yarıştı.

        Güney'in 35, Karaman'ın 31, Üney'in 30 oy aldığı kongrede, 54 oy alan Çaygöz başkan seçildi.

        Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan Çaygöz, "Mevcut İlçe Başkanımız Metin Turan'a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Delegemizin oy dağılımı bize verilen bir mesajdır. 'Hiç biriniz diğerinizden üstün değilsiniz' denilerek çok çalışmamız istenmektedir. Biz de hep birlikte bu bayrağı en iyi yerlere getirmek için birlikte çalışacağız." dedi.

        Kongreye, CHP il yöneticileri Fevzi Evcil ve Vedat Kılıç, ilçe delegeleri, muhtarlar ile partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler