Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray'ın Akhisarspor'u 3-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştığı müsabakanın ardından Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        Hüseyin Aydın, mutlu bir gece geçirdiklerini ifade ederek, "Biz tabii finans sektörünün önemli oyuncularından biriyiz. Türk sporuna katkı yapmaya çalışıyoruz. 10 yıldır Türkiye Kupası'nın sponsoruyuz, bir de erkek voleybol takımımız var. Hem iyi bir bankacılık, hem de iyi bir sponsorluk yaptığımızı düşünüyoruz. Türkiye'nin futboluna katkıda bulunuyorsak, kendimizi mutlu adlediyoruz. Mutlu bir geceydi" dedi.

        ABDURRAHİM ALBAYRAK: YİNE REKORLAR KIRIYORUZ DEĞİL Mİ?

        Abdurrahim Albayrak ise bu kupanın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını dilerken, şu ifadeleri kullandı: "Yine rekorlar kırıyoruz değil mi? 18'inci kez Ziraat Türkiye Kupası'nı Galatasaray kazandı. Camiamıza hayırlı olsun. Biz bu kupaya çok önem veriyoruz. Kazanmayı çok istiyorduk. Bu kupayı sabah erkenden alıp Ziraat Bankası'na götüreceğim. Hüseyin bey ve Musa ağabeye götüreceğim. İnşallah onlar da içine para doldurup bana geri verecekler (Gülerek). Çünkü ihtiyacımız vardı. Türk futboluna Ziraat Bankası'nın yaptığı katkıdan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Kupayı aldığımız için çok mutluyuz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Başakşehir maçı öncesi hepimize moral oldu. İnşallah önümüzdeki haftaki maça yarın itibarıyla çalışacağız."

        "BİR OLDUK, BERABER OLDUK, KENETLENDİK, KUPAYI ALDIK"

        Soyunma odasında çok güzel şeylerin yaşandığını söyleyen Albayrak, "Soyunma odasında çok güzel şeyler yaşandı. Mustafa Cengiz başkanım da geldi, bir olduk, beraber olduk, kenetlendik, kupayı aldık. İnşallah pazar günü de Başakşehir'i yenip şampiyon olmak istiyoruz. Galatasaray bir yerde kupa görmesin, gördüğü zaman gözünü diker ve alır. Bundan yıllar önce Sivas'ta bir şampiyonluğumuz olmuştu, Başakşehir maçından sonra Sivas'a geleceğiz ve ligi tamamlayacağız. Sivas taraftarına da teşekkür ederim, Akhisarspor'a da teşekkür ederim ve başarılar dilerim" diyerek sözlerini noktaladı.

        Öte yandan sarı kırmızılı futbolcular Martin Linnes, Henry Onyekuru ve Mbaye Diagne de maçın ardından basın mensuplarına yaptıkları açıklamalarda, galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını dile getirdiler.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Hüseyin Aydın'ın açıklamaları

        Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları

        Martin Linnes'in açıklamaları (İngilizce)

        Henry Onyekuru'nun açıklamaları (İngilizce)

        Mbaye Diagne'nin açıklamaları (İtalyanca)

        Fatih Terim'den detaylar

        Takımın otobüsle stattan ayrılması

        Genel detaylar

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler