Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Akılalmaz dehşet! 13 yaşındaki çocuğa vicdansızlık! - Haberler

        Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Yenimescit Mahallesi’nde, edinilen bilgiye göre, Kayalıdere Sokak üzerinde rahatsızlanan bir çocuk 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından alınarak Keşan Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada yapılan incelemelerde 13 yaşındaki S.G. isimli çocuğa “Şüpheli madde alımı” şeklinde adi rapor düzenlendi.

        UYUŞTURUCU İÇİRTEN YAKALANDI

        İHA'da yer alan habere göre suça sürüklenen çocuk S.G., Cumhuriyet Savcısı’na verdiği ifadede olay günü C. isimli kişi tarafından zorla uyuşturucu madde içirildiğini ve bu sebeple rahatsızlandığını beyan etti. Konu üzerine hassasiyetle yaklaşılırken, yapılan araştırmalarda söz konusu C. isimli şüphelinin C.Ş. olduğu tespit edildi ve polis ekipleri tarafından yakalandı.

        O VİCDANSIZ TUTUKLANDI

        C.Ş.’nin yapılan GBT sorgulamasında hakkında 2 adet ‘hırsızlık’ suçundan yakalama emri bulunduğu anlaşılırken, şüpheli gözaltına alındı ve ardından TCK 188/3 (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) ve yakalama emri ile ilgili olarak da hakkında soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmaların ardından küçük çocuğa zorla uyuşturucu madde içiren C.Ş. tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ