Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Son dakika... Ali Babacan koronavirüse yakalandı

        Babacan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kovid-19 testinin sonucunun pozitif olduğunu öğrendiğini belirtti.

        Ali Babacan, "Şu an durumum iyi çok şükür. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Çalışmalarıma evden devam edeceğim inşallah. Sağlıkla kalın ve lütfen kendinize dikkat edin." ifadelerini kullandı.

        TAKSİCİLERİ ZİYARET ETMİŞTİ

        DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir yandan teşkilat çalışmalarına hız verirken diğer yandan da Ankara'da esnaf ziyaretlerine ağırlık veriyordu. Dün parti çalışmalarına devam eden Babacan, Dikmen'deki taksicileriyle biraraya gelip sohbet etmişti.

        DAVUTOĞLU: DUALARIMIZ HER DAİM ONUNLA

        Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitterden yayınladığı mesajda, "Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan'ın COVID-19 testinin pozitif çıktığını üzülerek öğrendim. Değerli dostum ve kardeşim Sayın Babacan'a acil şifalar diliyorum. Kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşacağından eminim. Dualarımız her daim onunla" ifadelerine yer verdi.

        REKLAM

        MANSUR YAVAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş, ''Covid-19 testi pozitif çıkan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ