Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bir taksici dehşeti daha! Genç kızı feci şekilde dövdü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Korkunç olay, 8 Mart'ta saat 22.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.D.D.(20) isimli kadın ile bindiği ticari taksinin şoförü M.Ç. (48) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

        GENÇ KIZI FECİ ŞEKİLDE DÖVDÜ

        İHA'nın haberine göre, tartışmanın alevlenmesi üzerine F.D.D., araçtan indi. Bu sırada araçtan inen M.Ç., genç kızı darbetti.

        Olayı gören vatandaşların ise genç kıza dehşeti yaşatan taksiciye hiç müdahale etmemesi şaşkınlığa yol açtı. Taksi şoförü tarafından darbedilen talihsiz genç kız yaralandı.

        REKLAM

        POLİS DARPÇI TAKSİCİYİ YAKALADI

        Olay yerinden güçlükle uzaklaşan F.D.D, hastanede darp raporu almasının ardından emniyete giderek şikayetçi oldu.

        Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüpheli taksi şoförünün kimliğini tespit etti. M.Ç., dün Beyoğlu ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi.

        BEYOĞLUN'DA BİR TURİST DE DARBEDİLMİŞTİ

        Geçtiğimiz Ocak ayında da Şişli'den aldığı Fransız turistleri Taksim'e getiren bir taksici, iddiaya göre turistlerden fazla para istedi. Turistlerin itiraz etmesi üzerine çıkan tartışmanın ardından aracı kilitleyen taksicinin, kadın turisti kaçırdığı öne sürüldü. Kadın turisti darbeden taksici, bir süre sonra kadını yaka paça taksiden atarak sürükledi. Dehşeti yaşatan sürücü ise ev hapsiyle serbest bırakıldı.

         Yine taksici kâbusu! Turisti kaçırıp darbetti
        Yine taksici kâbusu! Turisti kaçırıp darbetti Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ