Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe, Abdullah Avcı ve Jorge Sampaoli haberlerini yalanladı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının teknik direktörlüğü için Abdullah Avcı ve Jorge Sampaoli ile görüşüldüğü yönünde basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bazı yayın organlarında çıkan kulübümüzün, futbol A takımı teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ve Jorge Sampaoli ile görüştüğü şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadesi kullanıldı.

        Açıklamada, Abdullah Avcı ve Jorge Sampaoli ile herhangi bir temasta bulunulmadığı da kaydedildi.

        SAMPAOLİ CEPHESİNDEN YANIT: ÜZÜLDÜK

        Sampaoli'nin basın danışmanı Zequi Sche, kulübün geçtiği yalanlama üzerine İHA'ya yaptığı açıklamada, "Bu onların açıklaması. Bu gibi şeyler maalesef dünyanın her yerinde oluyor.Sampaoli'nin avukatı Barredes de çıkan haberleri okudu ve üzüldü. Ancak biz sakiniz" ifadelerini kullandı. Bu aradaSampaoli'nin avukatı Fernando Barredes'in Fenerbahçe'li yöneticilerle bazı konularda orta yolu bulamadığı ve görüşmelerin de bundan dolayı kesildiği öğrenildi. Kulüp tarafından yapılan yalanlama da, görüşmelerin kesilmesinin ardından gerçekleşti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ