Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'den son dakika kararı! Kayserispor maçında Falcao ve Mohammed... - GS Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de yakaladığı 8 maçlık serinin ardından önce deplasmanda Ankaragücü’ne kaybeden ardından da evinde Sivasspor’la berabere kalan Galatasaray, yeniden tırmanışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

        2

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Bu süreçte liderliği de kaptıran Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Fatih Terim, takımını şampiyonluk potasında tutmak için kafasında farklı sistemler deniyor.

        3

        TERİM'İN AKLI ÇİFT FORVETTE

        Sezon başından beri maç içerisinde zorda kalmadığı sürece iki forveti aynı anda özellikle de ilk 11’de sahaya sürmeyen deneyimli teknik adam, formda olan 2 santraforunu da oynatmayı düşünüyor.

        4

        FALCAO'YU KESMEK İSTEMİYOR

        Ara transferde kadroya katılan Mostafa Mohamed’in kırmızı kart cezası nedeniyle Sivas karşısına ilk 11’de çıkan Radamel Falcao, biri penaltıdan 2 gol kaydederek takımının sahadan 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılmasını sağladı.

        5

        Özellikle kaydettiği ilk golle parmak ısırtan 35 yaşındaki santrforun formda oluşu İmparator’u da etkiledi.

        6

        Kayserispor deplasmanında cezasını tamamlayacak bir diğer formda isim Mohamed’in dönüşüyle birlikte Falcao’yu kesmek istemeyen Terim’in, cumartesi günkü maçta Mohamed ve Falcao’yu aynı anda sahaya sürebileceği kaydedildi.

        7

        ANKARA DEPLASMANINDA DENEDİ AMA YARIM KALDI

        Galibiyet serisinin son bulduğu Ankaragücü maçında devreye 2-0 geride giren Fatih Terim, ikinci yarıya Falcao değişikliğiyle başlayarak çift forvete dönmüştü.

        8

        Terim maçı çevirmek için böyle bir değişikliğe giderken, karşılaşmanın 57. dakikasında Mohamed kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

        9

        İkili yalnızca 12 dakika birlikte oynayabildi ve Terim’in çift forvet denemesi de yarım kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ