Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe TRANSFER BOMBASI: Mesut Özil Fenerbahçe'de! Son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Mesut Özil - Fenerbahçe transferinde son dakika gelişmesi. Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'un daha önce "Gerçekleşmesi zor bir rüya" ifadesini kullandığı Mesut Özil transferinde mutlu sona ulaşmak üzere.

        2

        Arsenal ile iplerini koparır koparmaz Fenerbahçe'ye ıslak imzayı atacak olan Mesut Özil'in transferinin detayları...

        3

        Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Mesut, önceki gece İstanbul'daydı... 32 yaşındaki oyuncu ile Boğaz'da özel bir görüşme gerçekleşti.

        4

        YILLIK 3 MİLYON EURO

        Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyla 3 milyon Euro maaşla, 3.5 senelik anlaşmaya vardı. Kanarya'nın birkaç gün içerisinde transferi resmiyete kavuşturması bekleniyor.

        5

        İLK 6 AY ÜCRETİ ARSENAL'DEN

        Amerika Birleşik Devletleri'nden de teklif alan Mesut Özil, hem Fenerbahçeli olması hem de yoğun ısrarlar nedeniyle sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etti.

        6

        Özil'in Fenerbahçe tercihinde ailesinin de etkisinin büyük olduğu bildirildi. Mesut'un eşi 2014 Türkiye Güzeli Amine Özil'in İstanbul'a dönmeyi çok istediği kaydedildi.

        7

        MLS ekibi DC United'ın özellikle yüksek bir ücret, kulüpten hisse ve pilot takım kurma yetkisi önerdiği Özil, Fenerbahçe taraftarının önünde oynama hayali nedeniyle rotasını İstanbul'a çevirdi.

        8

        Sarı-lacivertli kulüple 3.5 yıllık anlaşma imzlayacak Özil'in, ligin ikinci yarısındaki maaşını İngiliz kulübü Arsenal ödeyecek.

        9

        Arsenal'de yarım sezonda 7.5 milyon Euro kazanan tecrübeli 10 numara, bu sezon 6 ay için Fenerbahçe'den 1.5 milyon Euro alacak. Kalan alacağını (6 milyon Euro) ise İngiliz kulübü karşılayacak.

        10

        PUMA İDDİASI

        Fenerbahçe’nin forma sponsoru Adidas ile anlaşması bu sezon sonunda bitiyor. Sarı-Lacivertliler bir süredir Puma ile görüşme halindeydi. Mesut Özil konusunun gündeme gelmesinin ardından ortaya önemli bir iddia atıldı.

        11

        Buna göre Puma, Fenerbahçe ile anlaşması halinde Mesut’la da sponsorluk için görüşme yapacak.

        12

        Bunun gerçekleşmesi halinde 32 yaşındaki yıldızın maliyetinin bir bölümünü dünyaca ünlü spor giyim firması üstlenmiş olacak. Mesut Özil’in şu anki sponsoru Adidas.

        13

        MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

        Mesut Özil'in hem menajerliğini hem de avukatlığını yapan Erkan Söğüt de transfere dair açıkalam yaptı. "Mesleğim gereği bu işin hukuksal tarafına da fazla önem veriyorum. Mesut´un Arsenal ile süren sözleşmesi var" ifadelerini kullanan Söğüt şunları söyledi:

        14

        "Ocak ayı ile birlikte ortada hukuki bir durum kalmadığı için temsilcisi olarak Mesut´a ilgi gösteren kulüplerle görüşmelere başlamıştık. Unutmamak gerekir ki Arsenal ile de şartlar konuşulması gerekiyor. Bizler işimizi doğru yapmak zorundayız. Mesut´un geleceğiyle ilgili hem ağabeyi, hem ailesiyle konuşarak süreci en kısa zamanda tamamlayacağız"

        15

        KUPA KOLEKSİYONCUSU ÖZİL

        Kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Mesut Özil, İngiltere'de Arsenal ile 4 lig kupası, 2 Süper Kupa; İspanya'da Real Madrid ile 1 lig şampiyonluğu, 1 de Süper Kupa kazandı. Özil, Almanya'da Werder Bremen ile de bir lig kupası sevinci yaşadı.

        16

        ARTETA AÇIKLADI: EN İYİ ÇÖZÜMÜ BULACAĞIZ

        Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, düzenlediği basın toplantısında Mesut Özil için, "Bu ay içerisinde hem Mesut Özil hem de Arsenal için en iyi çözümü bulacağız. Artık her iki tarafın da geleceğe bakması gerekiyor. Çözüm bulamazsak 6 ay daha burada kalacak. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde oturup bir karara varacağız." şeklinde konuştu.

        17
        18

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ