Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu SON DAKİKA: İçişleri Bakanlığı'ndan 2 Nisan yağış ve fırtına uyarısı

        İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, yarın birçok kentte şiddetli sağanak ve fırtına bekleniyor.

        Muğla, Aydın’ın batısı ile İzmir’in güney ve batısında kuvvetli fırtına; Antalya’da yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli sağanak bekleniyor.

        İÇ ANADOLU, AKDENİZ VE EGE'DE ETKİLİ OLACAK

        ANKA'nın haberine göre Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken; Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak öngörülürken, Ankara’da da kuvvetli ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.

        REKLAM

        YAĞIŞA FIRTINA EŞLİK EDECEK

        Balıkesir’in batısı ile Çanakkale’de aralıklı kuvvetli yağış; İç Anadolu’nun güney ve doğusu, İç Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde ise kuvvetli rüzgar ve fırtına tahmin ediliyor.

        SEL VE SU BASKININA DİKKAT

        Bakanlık, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması çağrısında bulundu.

        ÖNERİLEN VİDEO

        TIR'ın altındaki kasklı katil ağabeyi çıktı

        Kocaeli'nin Darıca ilçesinde işe gitmek için tırına bindiği sırada silahlı saldırıya uğrayan Çetin Kaya yaşamını yitirdi. Başında kaskla tırın altına saklanarak pusu kuran ve cinayetin ardından suç aletiyle polise teslim olan saldırganın, maktulün husumetli olduğu ağabeyi olduğu ortaya çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ