Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Son dakika: Kargoda kaybolan kediden sevindiren haber!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Trabzon Havaalanında hareketli anlar yaşandı. 8 Nisan tarihinde kaybolan ‘Aslan’ isimli kedi güvenlik havalimanının apron kısmındaki güvenlik kameralarına takıldı.

        Enis Yıldırım'ın haberine göre, havalimanı apronunda görülen kediyi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

        ‘Aslan’ isimli kediyi yakalamak için seferber olan polis ekiplerinin çalışması kısa sürede sonuçlandı. Yakalandıktan sonra polis noktasına getirilen kedi süt ile beslendi. Havalimanı apronunu bir süre karıştıran kedi daha sonra sahibine teslim edildi.

        EMNİYETTEN GÜLÜMSETEN AÇIKLAMA

        Sude Selin Hindistan, şikayeti üzerine Aslan adlı kedi polisi peşine taktı. ‘Aslan’ isimli kedi güvenlik havalimanının apron kısmındaki güvenlik kameralarına takıldı. Havalimanı apronunda görülen kediyi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Kediyi yakalamak için seferber olan polis ekiplerinin çalışması kısa sürede sonuçlandı. Yakalandıktan sonra polis noktasına getirilen kedi süt ile beslendi. Havalimanı apronunu bir süre karıştıran kedi daha sonra sahibine teslim edildi.

        Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri o anları gülümseten ifadeler ile paylaştı. Havalimanında büyük operasyon başlığıyla paylaşılan görüntüler için, “Bizi minik bedenine rağmen çok zorladın. Ama sonunda enseledik seni. Kaçak kedi ‘Aslan’. Bizden kaçamayacağını öğrendin. Havalimanında kaybolan can dostumuz ‘Aslan' kediyi çok başarılı bir operasyonla yakaladık. Sahibine teslim ettik” ifadelerine yer verildi.

         Kargoya verdiği kedisi yok oldu!
        Kargoya verdiği kedisi yok oldu! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ