Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray ASLAN TEKLİFİ! Son dakika: Galatasaray Mohamed'i gözüne kestirdi! - Galatasaray Haberleri
        1

        Santrfor arayışlarını sürdüren Galatasaray, Mısır’ın Zamalek takımında forma giyen Mostafa Mohamed için son teklifini yaptı ve beklemeye geçti.

        2

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Mısırlı golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, toplamda 5 milyon 750 bin Euro’luk teklif yaptı.

        3

        İlk etapta 1 milyon Euro’ya 23 yaşındaki santraforu kiralamak isteyen Galatasaray, sezon sonunda da 4 milyon 750 bin Euro bedelle oyuncuyu satın almak için Mısır kulübüne son teklifini iletti.

        4

        Mohamed’le daha önce prensipte anlaşan yönetimin, Mısır kulübünden olumlu haber beklediği ifade edildi.

        5

        Fransızlarla anlaşamayan Zamalek’in bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

        BAŞKAN YARDIMCISINDAN AÇIKLAMA: MOHAMED'İN ST. ETIENNE'E TRANSFERİ KAPANDI

        Bu arada Zamalek Başkan Yardımcısı Hisham Ibrahim Abdallah, Mısır basınına konuştu ve Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

        6

        Elwatan Sports'A konulan Ibrahim "Mostafa Mohamed'in St. Etienne'e transferi sonsuza dek kapanmıştır. Bizim saygınlığımız, onların paralarından daha önemli." açıklamasını yaptı ve transferde Galatasaray tek kaldı" ifadelerini kullandı.

        7

        Kulübün finansal durumuyla ilgili de konuşan Abdallah, "Hentbol, basketbol ve voleybol takımlarının maaşları 10 aydır ödenemiyor. Hentbol takımına yapılan en son ödeme 10 aydan da önce. Sadece hentbol için çok acil 1.2 milyon euro'ya ihtiyacımız var. Bu parayı bulabilmek için çalışıyoruz. Kulüp yönetimi, bu şubelerin ödemeleri için toplandı. Buradaki sporculara maaşların sadece yüzde 25'ini verebileceğimizi de ilettik. Hentbol oyuncuları çok dayandılar ve asla bir krize neden olmadılar. Gidip hiçbir yere şikayette bulunmadılar." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

        8

        NDAYISHIMI BEKLEMEDE

        Ara transfer döneminin bitimine 1 hafta kala Onyekuru ve Halil’i dün KAP’a bildiren Galatasaray, hedefteki diğer isimler için de girişimlere devam ediyor.

        9

        Bir süredir Yeni Malatyaspor’dan Youssouf Ndayishimiye ile ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, pazarlıklarını sürdürüyor.

        10

        Sezon sonuna kadar Ali Yavuz Kol’u kiralık olarak gönderip üste de 1.5 milyon Euro vermek isteyen Cengiz yönetimi, Yeni Malatya’nın isteğine henüz yanıt vermedi. Öte uandan Ali Yavuz Kol'un Denizlispor'a kiralanması da gündemde.

        11

        22 yaşındaki orta sahaları için 3 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra sonraki satıştan da yüzde 20 pay isteyen Yeni Malatya, Sarı-Kırmızlılı kulübün cevabını bekliyor.

        12

        OMAR YERİNE YEDLIN

        Yılbaşı gecesi çocuklarını eğlendirmek için ateşlemeye çalıştığı havai fişek yüzünde patlayan Omar’ın yokluğunda sağ bekte aksayan Galatasaray, bu bölgeye geçici bir transfer için harekete geçti.

        13

        Hafif sakatlığı bulunan Şener Özbayraklı’nın yerine görev alan Martin Linnes’in performansını yetersiz bulan teknik direktör Fatih Terim, yönetimden sağ bek takviyesi istedi.

        14

        Newcastle United forması giyen DeAndre Yedlin’i sezon sonuna kadar kiralamak için İngilizlerle temasa geçen Cengiz yönetiminin, takımında gözden düşen ABD’li oyuncunun bedelsiz kiralanması için girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi.

        15

        Yedlin için kiralama bedeli isteyen Newcastle United yönetiminin ikna edilmeye çalışıldığı bildirildi.

        16

        BELHANDA'YA İKİ TALİP!

        Sporx'te yer alan habere göre Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Youness Belhanda'ya sürpriz iki talip çıktı.

        17

        Fatih Terim'in "teklif gelmesi durumunda satabilirsiniz" dediği Belhanda için Katar Ligi takımlarından Al Duhail ve Al Rayyan resmen devreye girdi.

        18

        Transfer penceresinin kapanmasına 5 gün kala Galatasaray ile masaya oturan Al Duhail ve Al Rayyan yetkilileri, Belhanda için istenen bonservis bedelini sarı-kırmızılı yönetime sordu.

        19

        Belhanda'nın transferi için 5 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Galatasaray Yönetimi, bu rakamın ödenmesi durumunda Faslı futbolcunun transferine vize vereceğini iletti.

        20

        Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Belhanda'nın transferi için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyebileceklerini ileten Katar'ın iki kulübü, Galatasaray'dan gelecek olan cevaba göre 29 Ocak Cuma günü İstanbul'a geleceklerini iletti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ