Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA TRANSFER GELİŞMESİ! Stopere Perulu sürpriz bir isim geliyor - Galatasaray son dakika transfer haberleri (GS) - Galatasaray Haberleri
        1

        Devre arası transfer dönemine hızlı başlayan Galatasaray'da gözler stoper takviyesine çevrildi. Marcelo Saracchi ve Henry Onyekuru'dan sonra Jesse Sekidika'yı da renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, savunma hattı için girişimlerini sürdürüyor.

        2

        Galatasaray'ın gündemine bir dönem Fenerbahçe'de de top koşturan ve uzun süredir sahalardan uzak kalan Simon Kjaer gelmişti.

        3

        Sarı-kırmızılıların, Danimarkalı savunmacının maliyeti ve Sevilla'nın büyük ölçüde Monaco'yla anlaşması nedeniyle bu transferden çekildiği öğrenildi.

        4

        LUYINDAMA'NIN YERİNE LUYINDAMA FORMÜLÜYLE!

        Galatasaray'ın milli takımında sakatlanarak sezonu kapayan Luyindama'nın yerine yine Kongolu yıldızın transfer sürecindeki gibi bir transfer yapmayı planladığı kaydedildi.

        5

        Peru'dan El Libero gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Luis Abram için öncelikle 2 milyon dolarlık bir teklif yaptı. Velez, bu teklifin az olduğunu düşünerek kabul etmedi.

        6

        Galatasaray ile Velez arasındaki görüşmeler burada sona ermedi. Oyuncuyla ilgisi devam eden sarı kırmızılılar, Velez'i de memnun edecek bir formül üzerine hazırlıklarını yaptı.

        7

        Haberde, Galatasaray'ın Christian Luyindama'da olduğu gibi kiralama ve zorunlu satın alma opsiyonunu içeren toplamda 6 milyon dolarlık bir teklif yapacağı öne sürüldü.

        8

        Serbest kalma maddesi 8 milyon dolar olan Luis Abram için Velez'in 6 milyonluk teklifi kabul edeceği vurgusu yapıldı.

        9

        SOL BEKTE DE OYNAYABİLİYOR

        Sporting Cristal altyapısından yetişen ve Ocak 2018'de Velez Sarsfield'a transfer olan 23 yaşındaki Luis Abram, Peru milli takımının da as stoperi konumunda bulunuyor.

        10

        İtalya vatandaşlığı nedeniyle AB pasaportu da bulunan Abram, sol ayaklı ve stoper mevkisinin yanısıra zaman zaman sol bekte de görev alıyor.

        11

        MURILLO ISRARI SÜRÜYOR

        Galatasaray, Falcao'nun vatandaşı Murillo için de ısrarını sürdürüyor.

        12

        Falcao'nun tavsiye ettiği yıldız isim için İtalyan ekibinin kiralama formülüne sıcak bakmadığı ve 12 milyon Euro bonservis talep ettiği basına yansımıştı.

        13

        Galatasaray'ın kiralama bedelini yükselterek satın alma opsiyonlu bir teklif yapabileceği de öne sürüldü.

        14

        MERT ÇETİN DE LİSTEDE

        Galatasaray'ın listenin ilk sıralarda yer alan isimlerde sonuç alamaması durumundaki yedek planı ise Mert Çetin.

        15

        Bu sezon Gençlerbirliği'nden Roma'ya transfer olan milli futbolcu için Roma'ya 1,5 yıllık transfer teklifi yapmaya hazırlanan Galatasaray, İtalyan ekibine oynama garantisi de vereceği belirtildi.

        16

        MUSTAFI ÖNERİLDİ!

        Arsenal'de beklentilerin uzağında kalan Shkodran Mustafi'nin Galatasaray'a önerildiği öne sürüldü!

        17

        Turkish-Football'da yer alan habere göre Arsenal ile Galatasaray, Mustafi'nin 1,5 yıllık kiralanması konusunda masaya oturdu.

        18

        GİDECEKLER BELLİ OLUYOR

        Öte yandan Galatasaray`da devre arası transfer döneminde gelecek oyuncular kadar gidecek isimler de konuşulmaya başlandı.

        19

        Bu sezon sene başında İspanya La Liga ekibi Celta Vigo´dan kiralanan ve bekleneni veremeyen Emre Mor kendine takım bakarken, performansları nedeniyle sezon başından beri beklentileri karşılayamayan ve bu nedenle eleştirilen Ryan Babel, Mariano ve Yuto Nagatomo´nun da takımdan ayrılması bekleniyor.

        20

        BABEL ADIM ADIM AJAX'A!

        Galatasaray'da Henry Onyekuru transferi sonrasında bir anda ayrılığı gündeme gelen Ryan Babel'in Ajax'a transferi için gelişemeler yaşandı.

        21

        Kısa bir süre önce Ryan Babel'in Ajax ile görüşmeler yaptığını doğrulayan menajeri Winny Haatrecht, bu kez görüşmelerin ilerlediğini söyleyerek, "Ryan Babel maaşının bir kısmını Galatasaray'a bırakıp Ajax'a gitmeye hazır. Bu transferde hem Ajax'a hem de Galatasaray'a yardımcı olmak istiyor" ifadelerini kullandı.

        22

        Premier Lig'den Newcastle United'ın da Babel için devrede olduğu belirtildi.

        23

        NZONZI'NİN TALİPLERİ ARTIYOR

        Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'nin talipleri de artıyor. Premier Lig'den Everton'ın ciddi şekilde ilgilendiği Fransız yıldıza ülkesinden de ilgi olduğu belirtilirken son olarak West Ham United da Nzonzi'ye kanca attı.

        24

        Ülkesinden Lyon da peşinde olan yıldız oyuncunun, Premier Lig'e gitmeye daha sıcak baktığı bildirildi. Nzonzi'nin transferinin netleşmesinin ardından Galatasaray maaş yükü konusunda önemli bir yükten de kurtulmuş olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ