Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Sosyal ağdan çöpçatanlık uygulaması: Facebook Dating - Teknoloji Haberleri

        İrili ufaklı rakiplerinde olup da kendi platformunda olmayan özelliklerin peşini bırakmayan sosyal ağ Facebook, son olarak çöpçatanlık çalışmalarına da hız verdi. Bu alanda Tinder’a rakip olarak geliştirilen Facebook Dating uygulaması, ilk olarak Kolombiya’da test edilmeye başlandı.

        Sosyal ağın geçen mayıs ayında düzenlediği ve Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in de katıldığı geliştiriciler konferansı F8’de ilk olarak duyurusu yapılan sevgili bulma uygulaması Facebook Dating’in, Kolombiya’daki pilot uygulamanın ardından dünya geneline kullanıma açılması bekleniyor.

        REKLAM

        FACEBOOK DATING NASIL ÇALIŞIYOR?

        Öncelikli olarak mobilde sunulan Facebook Dating ile kullanıcılar telefonların konum özelliğini kullanarak şehir ve adreslerini doğruluyor.

        Dating uygulamasına özel özel olarak cinsiyet, biyografi, iş, eğitim, dini inanç, boy gibi detaylar kullanıcı tarafından sisteme giriliyor.

        .png
        .png

        Kullanıcılar Dating profillerine, Instagram ve Facebook hesaplarındaki fotoğraflarını da ekleyebiliyor.Sevgili eşleştirme işlemi öncesinde Dating, kullanıcılara nelerden hoşlandığı ve ne tarz şarkıları daha çok sevdiği gibi 20 soruya cevap vermesini istiyor.

        Kolombiya’da kullanılmaya başlanan ve 100 kilometreye kadar olan alan içerisinde eşleştirme yapan bu uygulama için Facebook’un belirli şartları da bulunuyor. Bunlar arasında 18 yaşından büyük olmak ve Facebook profilinde yer alan ilişki durumunun uygun olması temel şart.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ