HABERTÜRK SPOR | ERTUĞRUL GÜNEŞ
Üst üste ikinci kez olimpiyatlarda yer alacak A Milli Kadın Basketbol Takımımız’ın önemli isimlerinden Işıl Alben, Rio 2016 yolculuğu öncesi önemli açıklamalarda bulundu.
30 yaşındaki yıldız oyun kurucu, “Kendimize güveniyoruz. Rio’ya milli bir görev için gidiyoruz” dedi. Bu noktaya gelebilmek için çok uzun bir yolda büyük emek sarf edildiğini belirten Işıl Alben, “Biz şanslı bir jenerasyon olarak altın çağda bunları yaşayan sporcularız. Elemelerde zor rakiplere karşı iyi oynayıp olimpiyata gidiyoruz. Şu anda harika şartlarımız var. Kampta da gerçekten mükemmeldi” dedi.
Rio 2016 A Grubu’ndaki en güçlü rakipleri Fransa ve Avustralya’yı değerlendiren Alben, “Fransa, sık karşılaştığımız bir ülke. Eğer Ekrem Memnun ağabeyin söylediklerini sahaya yansıtabilirsek kazanma şansımızın çok yüksek olduğunu görüyorum. Avustralya maçı ise biraz daha zor olarak görüyorum Ancak tabii ki biz kendi basketbolumuzu oynarsek kazanma şansımız her zaman olacaktır” ifadelerini kullandı.
‘ZİKA’DAN KORKMUYORUM’
Brezilya’daki Zika Virüsü’ne karşı önlemlar alındığını dile getiren Işıl Alben, “Sağlık ekibimize güveniyorum. Aklımda soru işareti yok. Öbür taraftan olimpiyatlar çok ciddi bir organizasyon. Bizi oraya götürüyorlarsa, güvenliğimizi de sağlayacaklardır” dedi. Rio’ya milli forma için gittiklerini belirten Alben, “Bunları düşünmek çok gereksiz.Milli görev için gidiyoruz. Bizim orada yapacağımız iş tamamen basketbola konsantre olmak. Olumsuzluklara yer yok. Çıkıp basketbol oynayıp ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.