Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL NBA'de 2 şampiyonluk yüzüğü bulunan Jordan Farmar’a, Efes 2.5 milyon Euro’dan 2+1 yıllık kontrat önerdi. F.Bahçe ise 25’lik yıldızı, McCalebb’e alternatif olarak görüyor - Basketbol Haberleri

        Basketbolda futbolu aratmayan transfer sezonunun son bombası belli oldu. İtalyan Sportando sitesi, Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker’in NBA’de Brooklyn Nets forması giyen Jordan Farmar’ın peşinde olduğunu yazdı. Geçtiğimiz sezon lokavt dönemini İsrail ekibi Maccabi’de geçiren 1.88’lik oyun kurucu için Anadolu Efes’in bir adım önde olduğuna dikkat çekilen haberde, F.Bahçe ‘plase’ olarak gösterildi. Nets’ten 11 Temmuz’da Atlanta’ya takas olması ve 4 milyon 250 bin dolarlık son yıl kontratını anlaşma yoluyla feshetmesi beklenen 25 yaşındaki Farmar’a Efes’in yıllık 2.5 milyon dolardan 2+1 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.

        VUJACİC’LE BULUŞACAK MI?

        F.Bahçe Ülker’in ise guard transferinde Siena’dan Bo McCalebb’i ilk seçenek olarak gördüğü, ABD’li guard konusunda sorun yaşanması halinde Farmar’ın gündeme geleceği ifade edildi. 2006 NBA draftında 26. sıradan Los Angeles Lakers tarafından seçilen Farmar, burada başarılı bir performansa imza atmıştı. Sarı-Morlu ekiple 2009 ve 2010 yıllarında NBA şampiyonluğu yaşayan Jordan Farmar, daha sonra Nets’e geçmiş ve burada Anadolu Efes’in Sloven forveti Sasha Vujacic’le birlikte forma giymişti. Farmar NBA’de geçen sezon 39 maçta görev almış ve 10.4 sayı, 3.3 asist ortalamaları tutturmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ