Emmanuel Emenike, 14 milyon Euro'ya Umm Salal'a gitti mi?
Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin, 14 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar ekibi Umm Salal'a transfer olduğu iddia edildi. Sosyal medya bu haberle çalkalanırken, transferin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı
Giriş: 16.06.2015 - 11:08 Güncelleme:
Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike'nin, Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar'ın Umm Salal takımına transfer olduğu iddia edildi. Habere göre; Umm Salal'ın, Fenerbahçe'ye 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.. Ancak kısa süre içinde Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren haberin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.
Emenike'nin menajeri Erdem Konyar sporx'e yaptığı açıklamada "Bülent hocanın takımı Emenike'nin bütçesini karşılayabilecek durumda değil. Birkaç hafta sonra Emenike ile ilgili olaylar daha netleşir" diye konuştu.