Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Da Costa Olympiakos'la anlaştı - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, Portekizli stoper Manuel Da Costa ile yollarını ayırdı.

        Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Olympiakos'la 2 yıllık sözleşmeye imza atan Da Costa, kırmızı-beyazlı ekipte forma giydiği 2 sezonda çıktığı 59 resmi maçta rakip fileleri 9 kez havalandırdı.

        Sivasspor'a 2013-2014 sezonunun başında transfer olan Da Costa, kırmızı-beyazlı formayı ilk kez ligin ilk haftasındaki Kayserispor maçında giydi.

        İlk sezonunda 25'i ligde, 5'i Ziraat Türkiye Kupası'nda 30 maçta görev alan ve "Yiğidolar"ın eski teknik direktörü Roberto Carlos'un vazgeçmediği isimler arasında yer alan Da Costa, özellikle gol yollarındaki etkinliğiyle dikkati çekti. Portekizli savunmacı, ilk sezonunda ligde Eskişehirspor, Kasımpaşa, Elazığspor ve Beşiktaş'a birer gol, Kardemir Karabükspor'a da 2 gol atarak önemli bir başarı gösterdi.

        Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde de ilk 11'in değişmez isimlerinden olan Da Costa, geçen sezon 24'ü ligde, 5'i kupada 29 maçta forma şansı buldu. Da Costa, ligde Beşiktaş ve Gençlerbirliği, kupada ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ