Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Galatasaray-Fenerbahçe maçı ertelendi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ / NİHAT ULUDAĞ

        Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında TT Arena'da oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçı İstanbul Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle iptal edildi. Önce maçın, seyircisiz oynanması yönünde karar alındı. Kısa süre sonra ise 'bombalı araç' istihbaratı üzerine derbi iptal edildi. İstanbul Terör Polisi, TT Arena çevresinde alarma geçti.

        TFF konu ile ilgili açıklama yayınladı:

        "Bu akşam oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakası, İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda kulüplerimizle de görüşülerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının tarihi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır."

        VALİLİK: "CİDDİ BİR İSTİHBARAT..."

        İstanbul Valiliği'nden derbinin ertelenmesiyle ilgili şu açıklama geldi:

        "20 Mart 2016 Pazar günü saat 20.00’de oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe futbol müsabakası alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak ve kulüplerinde talep ve mutabakatı doğrultusunda ertelenmiştir."

        GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

        Galatasaray resmi sitesinden yapılanaçıklama ise şöyle:

        "Valilik, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu arasında varılan mutabakat sonucunda, güvenlikle ilgili alınan ciddi bir istihbaratın değerlendirilmesine bağlı olarak 20 Mart 2016 Pazar günü saat 20:00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ileri bir tarihe ertelenmiştir. Maçın oynanacağı tarih daha sonra açıklanacaktır."

        FUTBOLCULAR TESİSLERDEN AYRILDI

        Maçın ertelenmesinin ardından iki takımın futbolcuları da tesislerden ayrıldı. Az sayıda taraftar da tesislerin önünde futbolcuların çıkışlarını bekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ