Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (21. 05. 2016)Arda Turan Barcelona'dan ayrılıyor mu?, Fenerbahçe'de yaprak dökümü - Futbol Haberleri
        1

        İngiliz gazetesi Daily Mirror, Barcelona’nın sezon başında Atletico Madrid’den kadrosuna kattığı Arda Turan’ı satmaya hazır olduğunu öne sürdü.
        (Fanatik)

        2

        Çin basını Pereira’nın ısrarla Burak Yılmaz’ın takımı Guoan ile anlaştığını yazıyor. Sohu gazetesi detay da verdi: 1 Haziran’da imzayı atacak, yılda 3.5 milyon euro kazanacak
        (Fotomaç)

        3

        Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, transfer çalışmaları için Avrupa seferine çıktı. İlk hedef Fransa 2. Ligi takımı Clermont’ta kiralık oynayan 23 yaşındaki Senegalli golcü Famara Diedhiou...
        (Fanatik)

        4

        Fenerbahçe’den ayrılma hazırlıkları yapan tecrübeli stoper Bruno Alves, sonunda eski takımı Porto’da karar kıldı. 34 yaşındaki oyuncunun Lacivert-Beyazlılar ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.
        (Fanatik)

        5

        Fikret Orman, “Şampiyonlar Ligi’nde figüran olmayacağız, kal” dedi. Alman yıldız Mario Gomez de menajerini İstanbul’a davet etti. Artık mutlu son için geri sayıma geçildi.
        (Fotomaç)

        6

        Monaco Kulubü, 2 yıllık sözleşmesinden doğan 24 milyon Euro’dan kurtulmak için Falcao’yu bedava verme kararı aldı. Beşiktaş’a önerilen ve müzmin sakat olan Kolombiyalı oyuncunun transferi teknik direktör Şenol Güneş’e takıldı.
        (HABERTÜRK SPOR)

        7

        Bordo-Mavililer’in yeni hocası Ersun Yanal, yönetimden öncelikli olarak Sivassporlu Aatif ve Başakşehirli Visca’nın transferlerinin neticelendirilmesini istedi. Planlarında ciddi yer vereceği iki oyuncudan gelecek haber sonrası Yanal, yol haritasını şekillendirecek. Yönetim Sivas ve Başakşehir’e para artı kadroda düşünmediği yıldızları da sunacak.
        (Fanatik)

        8

        Mehmet Topal için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton ile Avrupa Ligi’ni peş peşe 3. kez kazanan İspanyol devi Sevilla’nın son derece cazip bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Bu teklif, tecrübeli futbolcuyu memnun etse de son kararını Fenerbahçe ile görüştükten sonra verecek. Volkan Şen’le ise İspanya’nın Sociedad ve Villarreal takımları ile Demba Ba’nın formasını giydiği Çin ekibi Shanghai Shenhua’nin ilgilendiği kaydedildi.
        (Fanatik)

        9

        Fenerbahçe Yönetimi, transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Simon Kjaer’in milli takımdan arkadaşı Daniel Agger’in işini bitirdi. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan Danimarkalı’yla senelik 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalanacak.
        (Fanatik)

        10

        Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak'ın, taraftarlarına "Los Turcos" denilen İspanya'nın Deportivo takımı ile anlaştığı öğrenildi.
        (A.A)

        11

        Mario Gomez, şampiyonluk kutlamaları sırasında müjdeyi verdi. Alman yıldız, “Burada benim adıma her şey harika. Bir yıl daha Beşiktaş’ta kalırım” ifadelerini kullandı.
        (Fanatik)

        12

        Ersun Yanal'ı göreve getiren Trabzonspor, transfer harekatını da başlattı. Osmanlıspor'dan Badou Ndiaye'yi transfer etmek isteyen Trabzonspor, nabız yoklamaya başladı.
        (Sabah)

        13

        Orman'ın uzun bir aradan sonra Beşiktaş'a şampiyonluğu kazandıran Şenol Güneş'e ekstra 2 yıllık daha sözleşme hazırlattığı bildirildi. Gelecek yıl sonunda sözleşmesi bitecek olan Güneş'le başkanlık süresinin bitimine kadar çalışma arzusunda olan Orman'ın tecrübeli teknik adama kendisinin 3 yıllık başkanlık sürecinde başka bir teknik adamla çalışmak istemediğini şampiyonluk kutlamalarında da aktardığı gelen bilgiler arasında.
        (Fotospor)

        14

        Fenerbahçe, Gökhan Gönül ile anlaşamadı. Beşiktaş, yıldız oyuncu Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut ile görüştü. Beşiktaşlı idareciler, "Bize gel huzuru yakala" mesajı gönderdi.
        (Takvim)

        15

        Belçika'nın büyük kulübü Anderlecht, Beşiktaş’ın sol beki İsmail Köybaşı’na talip oldu.
        (Takvim)

        16

        Siyah-Beyazlılar’ın Danimarka’nın Nordsjaelland takımında oynayan ve ve Euro 2016 için Türk Milli Takımı’nın aday kadrosuna davet edilen Emre Mor’un transferini bitirmek üzüre olduğu öğrenildi.
        (HABERTÜRK SPOR)

        17

        Galatasaray Eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Fatih Terim’le ilgili yaptığı açıklamalara bir yenisini ekledi. Duygun Yarsuvat, Fatih Terim’in Galatasaray yöneticisi olması gerektiğini savundu.
        (Sabah)

        18

        Kadlec’in Sparta Prag ile anlaşması, Caner’in Inter’e yakın olması ilk vedalar olacak. Ayrıca takımda istenmeyen Alves ile Ba’nın da Porto’ya dönmesi bekleniyor. Bunun yanında, sözleşmesi biten Gökhan Gönül’de de herhangi bir anlaşma olmaması sağ bekteki belirsizliği devam ettiriyor.
        (Milliyet)

        19

        Milli futbolcu Serdar Aziz Bursaspor’dan resmen istenecek. Timsah’ın kaptanı için yeşil-beyazlı kulüp 7 milyon euro talep ediyor. Fenerbahçe bu rakamı makul bir seviyeye indirip transferi bitirmeye çalışacak.
        (Fotomaç)

        20

        Pereira ile bir türlü barışmayan Robin van Persie, sakat olduğu halde kendisini Sivas'a götüren Portekizli teknik direktörle bir kriz daha yaşamıştı. Hollandalı yıldızın yakın çevresine, "Eğer Pereira kalırsa, Fenerbahçe'den ayrılabilirim" dediği aktarılıyor. İtalyan gazeteleri, van Persie'nin İtalyan ekibi Lazio ile temasta olduğunu yazıyor..
        (Fotomaç)

        21

        12 yıllık Shakhtar macerası bu akşam çıkacağı maçla sona erecek olan Rumen hoca, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Galatasaray için haftaya İstanbul’a geliyor. Lucescu, son detaylar için Başkan Özbek ile masaya oturacak, büyük bir aksilik olmazsa imzalar atılacak.
        (Fanatik)

        22

        Osmanlı’nın 24 yaşındaki orta sahası Musa Çağıran Trabzon’a önerildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da bu ismi kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Ayrıca başarılı stoper Uğur Demirok’un da geri döneceği, hatta Trabzon’da tam iki ay önceden ev kiraladığı iddia edildi.
        (HABERTÜRK SPOR)

        23

        Sunderland'ın devre arasında kiraladığı Dame N'Doye için satın alma opsiyonunu kullanmayacağını açıklamasının ardından Montpellier de Mustafa Yatabare'nin Trabzonspor'a geri gönderileceğini açıkladı. İki oyuncuyu kadroda düşünmeyen yönetim, satmak ya da kiralamak için şimdiden takım aramaya başladı..
        (Fotomaç)

        24

        Giuliano Terraneo'nun görevden ayrılmasından sonra Fenerbahçe'de sprotif direktörlük görevine getirileceği iddia edilen Milan Rapaic, Dinamo Zagreb'in genç yıldız adayı Marko Pjaca'yı önerdi. Geçen hafta sonunda oynanan Gençlerbirliği maçında tribünde olan Rapajc'in, Ali Yıldırım'la bir görüşme yaparak 21 yaşındaki oyuncuyu teklif ettiği bildirildi.
        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ