Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Günün transfer iddiaları (22.05.2016) - Futbol Haberleri
        1

        FENERBAHÇE, AMBROSE'Yİ İSTİYOR
        İskoç basını, Celtic'den ayrılması beklenen Efe Ambrose'ye Fenerbahçe'nin talip olduğunu yazdı. (Fanatik)

        2

        TAFFAREL'İN YERİNE İKİ ADAY
        G.Saray ile sözleşmesi biten Taffarel, Brezilya'ya dönüyor. Taffarel'in Cimbom'a geri dönme olasılığının düşük olduğu ifade ediliyor. Yönetimin yeni sezonda kaleci antrenörü olarak Mondragon ve Zoran Simoviç isimlerini düşündüğü gelen haberler arasında... (Takvim)

        3

        BEŞİKTAŞ'TA SOL BEKE İKİ ADAY
        Gelecek hafta İstanbul'a gelecek olan Mario Gomez'in menajeri Ulli Ferber'in, Beşiktaş'a Bundesliga 2'de Greuther Fürth takımında oynayan Benedikt Röcker'i teklif edeceği bildirildi. Bunun dışında siyah-beyazlıların önüne San Lorenzo'nun 27 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Emanuel Mas'ın da ismi getirildi. Sezon başından bu yana yakından takip edilen Mas'ın, Beşiktaş'ın radarında bulunan oyuncular arasında yer aldığı ifade edildi. (Fotomaç)

        4

        SALİH UÇAN DÖNÜYOR
        Genç futbolcuyu Roma’ya kiralayıp 2 sezonda 4 milyon 750 bin Euro’yu kasasına koyan Fenerbahçe, Salih’i önümüzdeki sezon kadroda kullanacak. Transfer kısıtlaması nedeniyle Stoch da değerlendirilecek. (Fanatik)

        5

        RODALLEGA BOMBASI
        Akhisar Belediye Başkanı Hasan Eryüksel, kendisini arayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e “Türkiye’yi çok seviyor. Çin’den teklif geldi, gitmedi. Kendisi de kabul ederse 3.5 milyon Euro’dan size kapıyı açarız” cevabını verdi. Bu rakam çok bulunsa da kupa finali sonrası Rodallega pazarlığı başlayacak. (Hürriyet)

        6

        FENERBAHÇE'DEN MOURINHO İÇİN SOW TAKTİĞİ
        Fenerbahçe'de Jose Mourinho rüzgarı esmeye başladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın "gelebilmesi için" şartları açıkladığı Portekizli için devreye Fenerbahçeli işadamları girdi. Moussa Sow'un transferinde olduğu gibi aralarında Nihat Özdemir, Ali Koç ve Ferit Şahenk gibi isimlerin olduğu bir konsorsiyumun Mourinho için ellerinden geleni yapacağı bildirildi. (Fotospor)

        7

        TRABZON, AATIF VE NDIAYE'Yİ BİTİRİYOR
        Trabzonspor, Ersun Yanal’ın gözdeleri Sivasspor’dan Aatif ve Osmanlıspor’dan Badou Ndiaye’yi kadrosuna katmak üzere... (AMK)

        8

        BEŞİKTAŞ'A RIBERY ÖNERİSİ
        Şampiyon Beşiktaş’ın kapısını aşındırmaya başlayan menajerler, siyah beyazlılara Bayern Münih'te forma giyen Franck Ribery'yi önerdi. (Hürriyet)

        9

        ZIVKOVIC FENER'E
        Fenerbahçe'de Partizan ile sözleşmesi sona eren Zivkovic konusunda bastırıyor. (AMK)

        10

        JOSE RODRIGUEZ DE DEPORTIVO'YA
        Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek olan Emre Çolak, Deportivo La Coruna ile anlaşırken, İspanyol ekibinin Jose Rodriguez'i de istediği öğrenildi. İspanya'da 'Los Turcos' lakabı takılan mavibeyazlı ekibin, daha önce de kendilerinde forma giyen oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamak istedikleri bildirildi. (Fotomaç)

        11

        TRABZONSPOR, VISCA İÇİN 3 FUTBOLCU ÖNERDİ
        Başakşehir'de bu sezon sergilediği performansı ile büyüleyen ve 17 gol atan Bosnalı kanat oyuncusu Edin Visca, Trabzonspor'un listesindeki bir numaralı ismi konumunda. Visca'yı Sevilla da istiyor. Ancak bordo-mavili ekip, Başakşehir'e Visca için bir miktar para ve 3 futbolcu vermeyi teklif etti. Görüşmeler devam ediyor. (Fotomaç)

        12

        BEŞİKTAŞ'TA YERLİ HEDEFLER: GÖKHAN GÖNÜL VE SERDAR AZİZ
        Yurt içinden çok fazla transfer alternatifi belirlemeyen Beşiktaş'ın hedefinde hala Gökhan Gönül ve Serdar Aziz bulunuyor. Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe ile yapacağını açıkladığı görüşmenin zamanını ve sonucunu bekleyen yönetim, Teknik Direktör Şenol Güneş'in bir numaralı stoper adayı olan Serdar Aziz için Bursaspor'un kapısını çalacak ve Milli oyuncuyu takıma kazandırmaya çalışacak. Yurt içindeki bu transferleri de Ahmet Nur Çebi ve Metin Albayrak'ın bitirmesi planlanıyor. (Fotospor)

        13

        PEREIRA, JOSEF'İ DE GÖTÜRÜYOR
        Çin basını, Beijing Gouan ile anlaşacağını iddia ettiği Pereira’nın giderken yanında Josef De Souza’yı da götürmek istediğini yazdı. (Fotomaç)

        14

        PERU'DAN G.SARAY İDDİASI
        Peru basını, Galatasaray'ın stoper Victor ve Allianz Lima'nın sol kanat oyuncusu Landauri ile ilgilendiğini yazdı. (Fotomaç)

        15

        AGGER'E 3 YILLIK SÖZLEŞME
        Bruno Alves ile yollarını ayıracak Fenerbahçe, Daniel Agger ile sıkışmıştı. Danimarka kulübü Brondby ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki stoperle seneliği 2 milyon Euro’dan 3 yıllık mukavele yapılacak. (Fanatik)

        16

        TRABZON, BURAK YILMAZ'I İSTİYOR
        Trabzonspor, eski oyuncusu Burak Yılmaz için kiralama formülüyle takıma kazandırmak için yeniden atağa geçtiği iddia edildi. (Fotospor)

        17

        SOW, FENERBAHÇE'YE DÖNMEYE HAZIR
        Fenerbahçe, Nani ve Van Persie’nin takımdan ayrılma olasılığına karşı şimdiden harekete geçti. Moussa Sow ismi yeniden gündeme geldi. Senegalli yıldız, “İsterseniz hemen gelmeye hazırım” diyerek yönetime haber yolladı. (Fotomaç)

        18

        SLAVEN BILIC'TEN 3 KARTAL'A TEKLİF
        Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in, Veli Kavlak'ın ardından Gökhan Töre ve Atiba'ya da talip olduğu iddia edildi. (Fotomaç)

        19

        FENERBAHÇE'YE SÜRPRİZ ADAY: MANCINI
        Kupa finalinin ardından Vitor Pereira ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe’de teknik direktör arayışları giderek hızlanmaya başladı. Sarı-Lacivertliler, Roberto Mancini için düğmeye bastı. (Fanatik)

        20

        ASLAN'DAN İSPANYOL AÇILIMI
        Lucescu’dan haber bekleyen G.Saray, olumsuz bir yanıt gelme ihtimaline karşılık İspanyol teknik adamlar Jose Michel ve Roberto Martinez’le de temaslarını sürdürüyor. (Fotomaç)

        21

        BURSA'DAN ÇİFTE TRANSFER
        Bursaspor, Akhisar Belediyespor'dan İsmail Konuk ve Eskişehirspor'dan Kamil Ahmet Çörekçi ile anlaştı. (Fotomaç)

        22

        MEHMET TOPAL İMZALIYOR
        Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Mehmet Topal'ın küçük bir indirimle resmi imzayı kısa süre içinde atması bekleniyor. (Fotomaç)

        23

        BEŞİKTAŞ, GENÇ YILDIZLARIN PEŞİNDE
        Beşiktaş transferde bildiği yoldan şaşmama kararı aldı. Samet Aybaba döneminde başlayan ve Slaven Bilic döneminde tavan yapan gurbetçi oyuncuların takıma katılarak başarılı bir ekip oluşturulması ile gelen başarı devam ettirilecek. Yönetim bu yolla sezonu Frankfurt'ta geçiren Kaan Ayhan, Hertha'dan Tolga Ciğerci, Hannover'den Kenan Karaman, Basel genç takımından Serkan Korkmaz, Feyenoord'dan Bilal Basacıkoğlu, Genç genç takımından Hasan Özkan, Terim'in milli takıma davet ettiği Nordsjelland'dan Emre Mor, Troyes'dan Deniz Hümmet, Newcastle genç takımından Daniel Barlaser ve Modena U-17 takımında oynayan Rayyan Baniya yakın takip altında... (Fotospor)

        24

        RAPAIC SÜRPRİZİ
        Fenerbahçe yönetimi, yeni sezonda sportif direktörlük görevine takımın eski Hırvat futbolcusu Milan Rapaiç'i getirmeye hazırlanıyor. (Sözcü)

        25

        NAKOULMA ADANASPOR'A
        Adanaspor'un hedefi Mersin'den ayrılacak olan Nakoulma... (Fotomaç)

        26

        FENERBAHÇE, NANI'Yİ GÖNDERİYOR
        UEFA ile yapılan anlaşma çerçevesinde, oyuncu satışından elde ettiği gelir kadar transfer yapabilecek olan Fenerbahçe’de, gözler Nani’ye çevrildi. Devre arasında Çin’den gelen 20 milyon Euro’luk teklifi geri çeviren Sarı-Lacivertliler, Portekizli’yi bu kez gönderip, elini güçlendirmenin peşinde. (Fanatik)

        27

        VEDAT MURIQI SAVAŞI
        Gençlerbirliği ve Konyaspor, Giresun'un golcüsü Murigi için savaşıyor. (Fotomaç)

        28

        FENERBAHÇE'NİN İLK TRANSFERİ FEGHOULI
        Bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Fenerbahçe’de liste başında Feghouli bulunuyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın yabancı transferinde ilk imzayı Feghouli’ye attıracağı öğrenildi. (Fanatik)

        29

        BEŞİKTAŞ'TAN ARDA TURAN HAMLESİ
        Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki mücadele edecek olan Beşiktaş, milli yıldız Arda Turan'ı kiralamak için pusuya yatmış durumda... (Sabah)

        30

        MEIRELES'E ADANA VE KARABÜK KANCASI
        Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Raul Meireles, Avrupa'dan bir teklifi değerlendiremezse Süper Lig'de kalabilir. Önümüzdeki sezon ligde mücadele edecek olan Karabükspor ve Adanaspor’un, Meireles’in menaceriyle temasa geçtiği öğrenildi. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ