Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın menajeri Southampton'la görüşmelerde bulundu - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Geçtiğimiz sezonu hüsranla kapatan Fenerbahçe’de herkesi şaşırtan bir şekilde Vitor Pereira ile devam kararı alınmıştı. Bu karar alınmasına rağmen geçen yıl yaşanan pek çok sorunun çözülmediği Sarı-Lacivertliler’de oyunculardan sağlık ekibine hatta taraftara kadar herkesle problem yaşayan Pereira’nın bu şartlarda nasıl devam edeceği merak uyandırmıştı. İki taraf da birbiriyle devam etmek istememesine rağmen mevcut şartlarda ayrılık yaşanmazken, sezonun başlamasına kısa bir süre kala tecrübeli çalıştırıcı hala Sarı- Lacivertliler’den ayrılmak için çaba gösteriyor.

        Fenerbahçe’ye gelmeden önce de Premier Lig hayali kuran ve Fenerbahçe’yi bu konuda bir basamak olarak düşünen Portekizli teknik adam sezon sona erdiğinde Porto ile görüşmeler yapmış fakat Portekiz kulübü Vitor Pereira’yı tercih etmemişti. Pereira’nın menajeri şimdi de teknik direktör arayışlarını sürdüren İngiliz kulübü Southampton’ın kapısını çaldı. Ve bunu İngiltere’nin önemli basın kuruluşlarına da duyuran menajer, böylelikle hem Pereira’nın Türkiye’den ayrılması için hem de İngiltere hayalini gerçekleştirmesi için çabalıyor. Fakat Southampton’ın Vitor Pereira’yı takımın başına getirmesi düşük bir ihtimal olarak gözüküyor.

        THE TİMES HABER YAPTI

        Pereira’nın menajerinin duyurduğu ‘Southampton, Pereira’yı istiyor’ haberi İngiltere’de The Times’ta yer aldı. Haberde, Southampton yönetimi Pereira’yı takımın başına geçirmek istiyor. İngiliz ekibi Portekizli hocanın Porto ile kazandığı şampiyonlukları baz alırken, F.Bahçe’nin böyle bir talebe nasıl yaklaşacağı ise merak konusu olacak yorumu yapıldı.

        YUNANİSTAN’DA DA AYNISINI YAŞADI

        Vitor Pereira benzer olayları Yunanistan’da da yaşadı ve bu yüzden kovuldu. Başkan ile çalışmaktan memnun olmayan ve şampiyonluğa rağmen ayrılmak isteyen Pereira, Yunanistan Kupası finali öncesi İskoçya’ya giderek Rangers ile görüşme yapınca Olympiakos başkanı Pereira’yı kovmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ