Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Sadri Şener: "Şenol Güneş gözümde büyüttüğüm biri değil" - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, eski hocası Şenol Güneş’e sert eleştirilerde bulundu. Şener, “İnsanlar, Şenol Güneş’i tebrik edip etmediğimi merak ediyorlar. Beşiktaş’ın hocasını neden tebrik edeyim ki? Şenol bizden ayrıldığında bir basın toplantısında, ‘Sadri Şener, benim arkadaşım değildir’ dedi. Gerçekten, benim arkadaşım olmadığını mı anlatmak istedi, bilemiyorum. Şenol Hoca’nın Türkçesi çok zayıftır. Arka arkaya cümleleri sıralar; son cümle ile ilk cümlesi arasında hiçbir bağ yoktur. Şenol Hoca, gözümde büyüttüğüm birisi değil. Sadece iyi bir insan, hepsi o” diye konuştu.

        ‘BAŞKAN ÇOK HAVALI SANIRIM’

        Mevcut yönetimin stratejisini bilmediğini de belirten Sadri Şener, “Sanırım bizim bilgi ve tecrübelerimize de ihtiyaçları yok. Muharrem Usta’nın hiç aradığı yok. Belki de bizim çok geride kaldığımızı düşünüyor. Başkan çok havalı sanırım. Benimle konuşmaya çekiniyor da olabilir. Neden çekinebilir? Trabzonspor çok güç durumda ve bunun sebebi de Trabzon halkıdır. Tavır koyamadılar. Benden sonraki yönetimin okuma yazma oranı çok düşüktü. (Hacosmanoğlu yönetimi) Bundan öte, ayıp bir yönetimdi. Trabzon’u çok küçülttü. O kadar küçülttü ki; Doğu Karadeniz’in başkenti olan Trabzon artık son kenti oldu” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ