Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu İsmail Şahmalı ve Berkay Samancı, Manisaspor'da! - Futbol Haberleri

        İki futbolcunun hafta sonunda Manisa'ya gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Denizlispor'un son 2 sezondur kalesini koruyan 34 yaşındaki İsmail, Adana Telekomspor, Oba Belediyespor, Alanyaspor, Sidespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu ve Osmanlıspor'da oynadı.

        Futbola Kocaelispor'da başlayan Berkay Samancı ise Adana Demirspor ve Bucaspor'da görev yaptıktan sonra 2014-2015'te Altınordu'ya geçti. Manisaspor'un iki oyuncunun yanı sıra Atletico Madrid B takımında oynayan 21 yaşındaki forvet Sekou Keita ile de el sıkıştığı bildirildi. Gine Milli Takım formasını da giyen genç futbolcu pazartesi günü imza atması bekleniyor.

        Siyah-Beyazlılar'ın uzun süredir peşinde olduğu Dinamo Bükreş'in golcüsü Marcel Essomba'nın durumunun da önümüzdeki günlerde netleşeceği bildirildi

        BAHATTİN TAMAM

        Manisaspor iç transferde sorun yaşadığı golcüsü Bahattin Köse ile de 2 yıllık mukavele yapılacağı ifade edildi. Manisaspor şampiyonluk sonrası pürüz yaşadığı futbolcuları Timur ile Onur Sağlam'la ise yollarını ayırma kararı aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ