Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Hakim Ziyech pazarlığı - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor... Diego Ribas ile yollarını kesin olarak ayıracak olan Sarı-Lacivertliler bu mevkiye bir yıldız oyuncu almakta kararlı. İlk etapta hedefte olan Hatem Ben Arfa’nın PSG’ye gitmesinin ardından rota Hakim Ziyech’e çevrildi. Fenerbahçeli yöneticiler şimdi 10 numara mevkisi için listenin ilk sırasına koyduğu Hakim Ziyech’i kadrosuna katmaya uğraşırken sıkı bir bonservis pazarlığına girdi. Twente oyuncu için ilk aşamada 9 milyon Euro talep ederken, pazarlıkla bu paranın 7 milyon Euro seviyesine inmesi bekleniyor. Ayrıca Nani’den gelecek parayı tek kalemde almak isteyen Sarı-Lacivertli yönetimin bu durumun gerçekleşmesi halinde Twente Kulübü’nü 7 milyon Euro’dan da az bir rakama yine sıcak parayla ikna etmeye uğraşması bekleniyor.

        HAFTAYA BİTMESİ BEKLENİYOR

        Sezon hazırlıklarının startını veren ve 26 veya 27 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçını oynayacak olan Fenerbahçe’de yeni transferlerin bir an önce takıma katılması için yoğun çaba sarf ediliyor. Teknik direktör Vitor Pereira da bir an önce tam kadroya ulaşmaları gerektiğini yönetime bir kez daha iletti. Bunun için de Ziyech’in transferinin önümüzdeki hafta bitmesi bekleniyor.

        34 MAÇTA 17 GOL

        Hakim Ziyech, geride kalan sezonda Twente formasıyla çıktığı 34 resmi maçta 17 gol atarken 10 da asist yapma başarısını gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ