Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Van der Wiel: "Devler Ligi için savaşacağız" - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’la anlaşmasının ardından Fenerbahçe’nin Fransız devi PSG’den renklerine bağladığı Van der Wiel, şu an için önlerindeki en önemli hedefin Şampiyonlar Ligi olduğunu söyledi.

        Elemeleri geçerek gruplara kalmak istediğini ifade eden Hollandalı yıldız, “Bu sezonki en büyük hedefimiz tabii ki şampiyon olmak. Ve şampiyon olmak için yeterli kalitemiz olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra kısa vadede Devler Ligi’ne kalabilmek için çok savaşmamız gerekiyor. Bu da önemli hedeflerimizden bir tanesi” dedi.

        9 sezondur F.Bahçe forması giyen Gökhan Gönül’ün yerine transfer edilmesiyle ilgili soruya da yanıt veren tecrübeli sağ bek, bu durumun kendisi için baskı yaratmayacağını söyledi.

        Van der Wiel, “Benim kariyerim ortada. Çok önemli kulüplerde çok önemli başarılar elde ettim. Bu yüzden bir baskı hissetmiyorum. Maçlar oynandıkça kendimi göstereceğimden ve bana güvenenleri mahçup etmeyeceğimden eminim. Kıyaslamalar yapılması normal” dedi.

        ‘ÇOK GÜÇLÜYÜZ’

        Yapılan transferlerin ardından kaliteli bir kadro oluştuğunu ve özellikle defans hattının çok güçlü olduğunu belirten Van der Wiel, “Rahatlıkla söyleyebilirim ki biz gerçekten şu anda çok güçlüyüz. Çok iyi bir defans hattımız oldu. Umarım kısa sürede uyumumuzu da arttırarak bu gücümüzü sahaya yansıtacağız. Çok iyi bir takıma geldim ve takım çok iyi çocuklardan oluşuyor. Herkesin kaliteli olduğunu görebiliyorum. Şimdi hep beraber yeni bir sistemi inşa etmek için uğraşıyoruz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ