Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Burak Yılmaz 2. kez baba oldu - Futbol Haberleri

        Çin'in Beijing Guoan Kulübü'nde forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, ikinci kez baba oldu.

        Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz, bir kız çocuğu dün gece bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Derin adını verdikleri yeni bebekleri ile büyük kızı Nazlı ve eşi İstem Yılmaz'ın hastanede çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Burak Yılmaz, duygularını şöyle ifade etti:

        "Hoşgeldin Derin'im... 23 Ağustos'ta gelecektin, ben de bu kadar uzakta olmayacak ve seni doğar doğmaz kucaklayacaktım. Bir baba için en zor gecelerden birini, bir telefon kadar yakın ama dokunamayacak kadar uzaklarda yaşadım. Planladığımız tarihten erken gerçekleşen doğum nedeniyle ailemin yanında olamasam da Allah'ıma çok şükür ki ikinci evladımız Derin'im ve eşim için sağlıklı bir doğum gerçekleşti. Dün gece hastaneye giden, ilgilenen, arayan ve destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Allah'ımdan herkese bu duyguyu nasip etmesini dilerim. Nazlı'm, Derin'im hasretle sizi kucaklayacağım günü bekliyorum."

        GOLÜNÜ KIZI DERİN'E ARMAĞAN ETTİ

        Bu arada Burak YılmazÇin Süper Ligi'nde bu sezon 3. golüne imza attı. Deplasmanda Jiangsu Suning takımıyla karşılaşan Beijing Gouan, Burak Yılmaz'ın 10. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin gollerini 45 ve 79. dakikalarda Roger Martinez kaydetti.

        Beijing Gouan 23 haftası geride kalan ligde 21 maçta 28 puanla 9. sırada yer alıyor. Burak Yılmaz yaptığı emzik hareketiyle attığı golü yeni doğan bebeği Derin'e ithaf etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ