Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder 9 aydır Süper Lig'de gol atamıyor - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        G.Saray’dan aldığı primlerle birlikte yılda yaklaşık 5 milyon Euro kazanarak takım içinde en fazla geliri elde eden Wesley Sneijder’ın, önceki gün oynanan Trabzon maçındaki vasat performansı hayal kırıklığı yarattı.

        2

        Milli takımından sakat dönüp geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçını kaçıran Hollandalı yıldızın, hafta arasında 2 gün idmana çıkmasına rağmen hocasından Trabzon önünde forma istemesi ve Riekerink’in de buna göz yumması, ikilinin eleştirilmesine sebep oldu.

        3

        Her geçen yıl düşen performansıyla dikkat çeken 32 yaşındaki oyuncu, ligdeki son golünü ise 23 Ocak 2016’da Osmanlı deplasmanında kaydetmişti.

        4

        Süper Lig’de o günden beri gol orucunu sürdüren deneyimli oyuncu, bu sezon ise ligde 7 maçta 3 asist yaptı.

        5

        Cimbom’un 10 numarasının forvet arkasında oynamak yerine sık sık sol kanada kayması ve fazla sorumluluk almaması da eleştiri oklarının hedefinde yer almasına neden oldu.

        6

        ARENA’DAKİ SON GOLÜ 17 AY ÖNCE
        Süper Lig’de 9 aydır gole hasret kalan ‘Sniper’, TT Arena’da ise en son 2014-15 sezonunda Beşiktaş ağlarını sarsmayı başarmıştı.