Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Bülent Yavuz, Mete Kalkavan'ın performansını yorumladı - Trabzonspor Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-1 yendiği maçta düdük çalan Mete Kalkavan'ın kararları tartışma yarattı. HTSPOR yazarı Bülent Yavuz, Kalkavan'ın performasını böyle yorumladı:

        2

        "Vodafone Arena'da içimizi ısıtacak güzel bir futbol vardı. Her iki takımın maça asılmaları gerçekten futbol adına olumluydu. Bu maçta görev yapan Mete Kalkavan, benim çok beğendiğim ve çok sevdiğim hakemdir."

        3

        "Ancak ilk yarıda mükemmel maç yönetmesine rağmen ikinci devre bambaşka bir Mete Kalkavan seyrettik."

        4

        "Beşiktaş lehine verdiği penaltı pozisyonu her ne kadar doğru ve alkışlanacak bir kararsa olsa da, Trabzonspor lehine vermediği penaltı bir o kadar yanlış karardı. Atiba, Trabzonsporlu oyuncuyu resmen formasından çekiyor ve yere düşürüyor."

        5

        "Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'ın ayağına basması ne kadar çok acımasızca ve onun karşılığı kırmızı kart gerektirse de, Mete Kalkavan pozisyona uzak olduğu için bence görmedi."

        6

        "Yusuf'un acılar içerisinde kıvranmasına "Burada galiba bir şey var" diyerek Q7'ye sarı kart gösterdi. Yusuf sedye ile sahayı terk ederken, Quaresma oyunda kaldı."