Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek'in derbi iddiası - Galatasaray Haberleri
        1

        Sarı-Kırmızılılılar, bu sezon Kadıköy şanssızlığına son verip camiayı sevince boğmak için tek yürek oldu.

        2

        “O sene bu sene” mesajları veren başkan Dursun Özbek, “17 yıldır Kadıköy’de galip gelememek futbolcularda baskı yaratıyor mu?” sorusu üzerine şöyle konuştu:

        3

        “Her maç yeni bir maç. Biz bu 17 yıllık hasreti bitirmek istiyoruz. Bunun için Kadıköy’e gideceğiz. ‘17 senedir yenemiyoruz, yine yenemeyiz’ durumunda değiliz. G.Saray, Kadıköy’deki her maça yenmeye gider.”

        4

        Şampiyonluk yarışının mart sonu ve nisandan önce şekillenmeyeceğini vurgulayan Özbek, “Mayıslar hep G.Saray’ın mı?” sorusu üzerinden yapılan slogan hatırlatmasına da “Hep öyle oldu, öyle olacak” yanıtını verdi.

        5

        ‘YABANCI HAKEM İSTEMEDİK’

        Divan Kurulu toplantısında yönetimin derbiye yabancı hakem istemesi gerektiği konusu da gündeme getirilmişti.

        6

        Dursun Özbek, bu konuda “Bizim böyle bir isteğimiz yok. Hakemler zaten hata yapabiliyor. Futbolda bunlar var. İnşallah derbide hakem hatası olmaz” yorumu yaptı.

        7

        Aziz Yıldırım’la görüşmediğini, F.Bahçe’den de bir davet gelmediğini ifade eden Özbek, yönetim olarak derbiye otobüsle gideceklerini sözlerine ekledi.

        8

        Taraftar yasağına son verilmesinin önemine işaret eden Dursun Özbek, “Yapmak istediğimiz şey; sporda barış. Beşiktaş’ın stadına gittik. Kadıköy’de de provokasyon olmazsa bir sıkıntı olmaz” açıklamasını yaptı.

        9

        ‘Yenikapı ruhu’nun spora da yansıması gerektiğinin altını çizen Özbek, “Türkiye’nin bu süreçte buna ihtiyacı var. Emniyet, önlemleri alacak. Taraftarı iyi bir düzen içerisinde stada sokacak” değerlendirmesi yaptı.

        10

        BRUMA SÖZLERİ

        Aslan’ın Kadıköy’deki en büyük kozu, lige flaş başlangıç yapan Bruma olacak...

        11

        Dursun Özbek, Portekizli yıldızın menajeriyle görüştüklerini ve sözleşme uzatmak istediklerini belirtip şöyle konuştu:

        12

        “Bruma’yla anlaşmak istiyoruz. İngiltere’den ya da başka ülkeden 15 milyon Euro gibi rakamlar teklif edilse bile satmayı düşünmüyoruz."