Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray yönetiminin Podolski, Sneijder ve Selçuk oyunu! - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER / Erhan TELLİ

        Galatasaraylı yıldızların gündemden düşmeyen “Çin’e transfer oluyorlar” dedikodularının perde arkasından, bu oyuncuları Çin’e pazarlayarak yüksek maliyetlerinden kurtulmanın hesaplarını yapan idareciler çıktı.

        2

        Menejerleri de devreye sokarak Sneijder, Podolski ve Selçuk İnan üçlüsünden birini Çin’e göndermeye çalışan yöneticilerin planı şimdilik tutmadı.

        3

        Geçen yıl Burak Yılmaz’ı satarak iyi ilişkiler kurdukları Beijing Guoan yöneticilerine haber gönderen Sarı-Kırmızılılar, başta Lukas Podolski olmak üzere, 5 milyon Euro’yu bulan yüksek maliyeti ile dikkat çeken Wesley Sneijder’ı da satmak istediklerini ilettiler.

        4

        Yöneticilerin daha öncesinde Burak Yılmaz’ın yakın arkadaşı olan takım kaptanı Selçuk İnan’ı da Çin kulübüne teklif ettikleri ortaya çıktı.

        5

        EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI

        Çinliler’in, sadece Sneijder’la ilgilenip menajeri ile temasa geçtikleri, ancak Hollandalı yıldızın oldukça yüksek bir bedel talep etmesiyle bu transferin askıya alındığı ortaya çıktı.

        6

        Daha önce başkan Dursun Özbek “Çin’den gelecek yüksek teklifleri bekliyoruz” derken, yönetici Levent Nazifoğlu da “Podolski’ye Çin’den teklif var. Sneijder’la da ilgileniyorlar” ifadelerini kullanmıştı.