Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Sergen Yalçın Kayserispor'dan istifa etti... - Mondihome Kayserispor Haberleri
        1

        Süper Lig'in 28. haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Sergen Yalçın görevinden istifa ettiğini açıkladı.

        2

        İşte 'Sihirbaz' Sergen Yalçın ve Kayserispor macerası... Böylesi görülmedi:

        3

        İlk 16 haftada sadece 12 puan toplayabilen Kayserispor, devre arasında yaptığı hamlelerle bambaşka bir kimliğe bürünmüştü.

        4

        Teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın getirildi.

        5

        Takıma tam 10 futbolcu katıldı; Varela, Nguemo, Douglao, Erkan Kaş, Hakan Aslantaş, Lawal, Güray Vural, Rotman, Efe Halil, Ryan Isaac Mendes.

        6

        Aslında Kayserispor için ligin ikinci yarısı büyük bir şokla başladı... 17. haftada Sergen Yalçın'lı Kayserispor, zirve mücadelesi veren Başakşehir'e 5-0 mağlup oldu.

        10

        20. haftada ise Sergen Yalçın'ın takımı o haftalarda şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'a konuk oldu.

        11

        Kayserispor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada mutlak favori gösterilen Cimbom'a da çelme taktı. Sahadan 2-1 galip ayrılan konuk ekip 19 puana yükseldi.

        12

        21. haftada Bursaspor'u konuk eden Kayserispor, Welliton ve Umut Bulut'un golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

        16

        Kayserispor, şampiyonluğa koşan Beşiktaş'a da çelme taktı: 2-2. O hafta Beşiktaş'ın ikinci sıradaki Başakşehir ile arasındaki puan farkı da 2'ye inmişti.

        17

        İlk 16 haftada sadece 12 puan toplayabilen Kayserispor, Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından 24. haftada 27 puana ulaşmıştı. 13. sıraya kadar yükselen Kayserispor'da Sergen Yalçın için 'Sihirbaz' yorumları yapılmaya başlandı.

        18

        Ne olduysa bundan sonra oldu. 25. haftada Kayserispor; kümede kalma savaşı veren Gaziantepspor'a evinde 4-3 mağlup oldu.

        19

        Sarı-kırmızılılar, 26. haftada ise Antalyaspor deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

        20

        Geçen hafta Osmanlıspor'dan Başkent'te fark yiyen (4-1) Sergen Yalçın'lı Kayserispor, 28. haftada da Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu.

        21

        27 puanda kalan Kayserispor için de yeniden tehlike çanları çalmaya başladı. Ve küme düşme hattının sadece 3 puan üstünde yer alan sarı-kırmızılı ekipte, Sergen Yalçın görevinden istifa etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ