Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Haberleri - 31 Mayıs güncel transfer haberleri! - Futbol Haberleri
        1

        FENERBAHÇE'NİN YENİ SOLU PARIS'TEN

        Fenerbahçe geçen sezon 25 milyon Euro bonservis bedeliyle PSG'ye giden Jese Rodriguez'i gündemine aldı. Di Maria, Draxler, Moura gibi isimlerin arkasında kalan İspanyol oyuncu devre arasında Las Palmas'a kiralandı.

        2

        Kiralık sözleşmesi biten Jese'nin talipleri arasında Fenerbahçe de bulunuyor. PSG'de istediği şansı bulamayacağını düşünen Jese, ülkesine dönmeye sıcak baksa da beklediği teklifleri alamaması halinde Türkiye'ye gelebilecek. (Sabah)

        3

        SCHALKE'NİN YILDIZI TRABZON'A
        Trabzonspor, bonservisi elinde olan Eric Maxim Choupo-Moting için acele etmek istiyor. Yönetim kanatlarda oynayabilen yetenekli oyuncuyu ikna etmek için Trabzon ve Trabzonspor'la ilgili hazırlanan sinevizyonu menajeri aracılığıyla oyuncuya izletecek.

        4

        Moting'in bonservisinin elinde olması nedeniyle birçok taliplisinin olacağını düşünen yönetim oyuncuyu şimdiden ikna ederek Trabzon'a getirmeye çalışıyor. Bu transferle bizzat Muharrem Usta'nın ilgilenmesi bekleniyor. (Takvim)

        5

        CANER'DEN 3 YILLIK İMZA
        Beşiktaş, geçen sezon kiraladığı Caner Erkin'in bonservisini aldı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İnter'e giden ve burada sezon başı kampını geçirdikten sonra kiralık olarak siyah-beyazlılara gelen Caner'in bonservisi için İtalyan kulübüyle 750 bin euro'ya anlaşma sağlandı.

        6

        Caner ile de anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, oyuncuya 3 yıllık sözleşme imzalatacak. Geçen sezon olduğu gibi yıllık 1 milyon 750 bin euro garanti ücret + 4 bin euro puan başı ücret almaya devam edecek olan Caner'in önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor. (Fotomaç)

        7

        YENİ MALATYASPOR KORAY'IN PEŞİNDE
        Süper Lig'deki ilk sezonunda korkulu rüya görmek istemeyen Yeni Malatyaspor'da yönetim Galatasaray'ın gelecek vadeden genç oyuncusu Koray Günter'i istiyor. Talihsiz bir sakatlık sonucu sezonu futbol oynamadan geçiren genç oyuncu kiralık yöntemiyle transfer edilmek isteniyor. (Milliyet)

        8

        VOLKAN'DAN SÖZLEŞME MESAJI
        Volkan Demirel, F.Bahçe'den 3 yıllık sözleşme istediği yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Tecrübeli file bekçisi, "Yönetim ne derse o olur. 1, 2 ya da 3 yıl... Hiç fark etmez. Para da önemli değil. Bu saatten sonra başka bir kulübün formasını giyecek halim yok. Bugün-yarın imzayı atarız" açıklamasını yaptı. Volkan, bu sezon taraftarlarını çok üzdüklerini, Fenerbahçe için seneye her şeyin çok daha güzel olacağını sözlerine ekledi. (Fotomaç)

        9

        VAN PERSIE'NIN GÖZÜ MILAN'DA
        Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Robin van Persie, Milan'la temasta. Hollandalı yıldızın menajeri Kees Vos, İtalyan ekibinin yetkililerine, "Van Persie'yi uygun bir bedelle getirebilirim" mesajını gönderdi ve yanıt beklemeye başladı. 33 yaşındaki yıldızın eşi Bouchra van Persie'nin Milano'da yaşamak istediği için bu takıma transfer olmaya çalıştığı belirtildi. (Sporx)

        10

        ŞENOL GÜNEŞ'İN HEDEFİ 1 NUMARA
        Geride kalan sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Kara Kartal, bu kez Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir başarı elde etmek için düğmeye bastı. Bu doğrultuda transfer istediği ilk bölgeyi belirleyen teknik direktör Şenol Güneş'in, kaleye yeni bir isim kazandırılması talebini yönetime ilettiği öğrenildi.

        11

        Kaptan Tolga Zengin'den formayı kapan Fabri'nin özellikle Lyon ve Fenerbahçe maçlarındaki hatalarını göz önünde bulunduran Güneş'in, büyük hedefleri sebebiyle böyle bir istekte bulunduğu öğrenildi. Beşiktaş transfer komitesinin de bu talebin ardından çalışmalara başladığı bildirildi. (Fanatik)

        12

        ASLAN'DA 2 STOPER ALINACAK
        Tudor'un iki stoper isteğine sıcak bakmayan yöneticiler, Aytemiz Alanyaspor maçında Semih Kaya'nın hatalarının ardından Hırvat çalıştırıcıya hak verdi. "Tudor haklıymış! Semih'in hali ortada. Stoper bölgesine 1 değil 2 takviye yapmamız gerekiyor. Bu noktada Tudor'un isteklerini abartılı buluyorduk. Ancak Alanyaspor'a karşı dahi yapılan bu bariz hatalar dikkatli olmamıza yol açacak" dediler. Sarı-kırmızılılarda diğer yerli stoperler Hakan Balta ve Koray Günter de gelecek sezon planlamasında düşünülmüyor. (Milliyet)

        13

        EMRE MOR BOMBASI
        Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcumuz Emre Mor'a transfer teklifi geldi!.. Paris Saint-Germain, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar ve Tuchel'le yaşadığı problemler nedeniyle yeterli forma şansı bulamayan Emre'yi transfer etmek için harekete geçti. Fransa Ligi'nde kaçan şampiyonluk sonrası taraftarlarını flaş transferlerle mutlu etmeye çalışan PSG, Dortmund'a genç oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için teklifte bulundu.

        14

        Satın alma opsiyonuyla birlikte oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen PSG, Alman ekibinden gelecek cevabı bekliyor. Tuchel ile yollarını ayıran Dortmund ise Emre'yi kadrosunda tutmak ve önümüzdeki sezon ondan faydalanmak istiyor. Paris Saint Germain'in ayrıca Emre'nin takım arkadaşı Aubameyang'a da teklifte bulunduğu ve tarafların prensipte anlaştığı da iddialar arasında yer alıyor. (Hürriyet)

        15

        FENERBAHÇE NIANG'I KİRALIYOR
        Sarı-lacivertlilerde Aykut Kocaman'ın göreve gelmesine kesin gözüyle bakılırken Milan'ın kiralık listesine koyduğu Mbaye Niang ile görüşmeler başladı. Asbaşkan Önder Fırat, Niang ve menajeriyle görüşerek büyük aşama kaydetti. Kiralanacağı takım konusunda seçimi Niang'a bırakan Milan ile de kısa sürede anlaşma sağlanması muhtemel. (Sporx)

        16

        SİNAN GALATASARAY'DAN AYRILMAK İSTİYOR
        Bu sezon sadece 17 maçta şans bulabilen Sinan Gümüş'ün yakın çevresine iki yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen "Galatasaray benim yuvam ancak yeni deneyimler yaşamak istiyorum" dediği öğrenildi.

        17

        Sinan'a Benfica'nın talip olduğu ve İtalya'dan 1-2 kulübün de ilgilendiği belirtildi. Sinan, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini ise kabul etmeyecek. (Milliyet)

        18

        LUCAS LEIVA TRABZON'A
        Fotomaç'ın haberine göre Trabzonspor'un sezon sonunda orta sahasına katmak istediği isimlerden birisi Liverpool'lu Lucas Leiva. Bu sezon sonunda Kırmızılılar'la sözleşmesi bitecek Lucas'ı bonservissiz kadrosuna katmak için yönetim son sürat çalışıyor.

        19

        MOUSSA SOW İLE YOLLAR AYRILIYOR
        Sezon başında Al Ahli'den kiralanan Senegalli golcüye yol veriliyor. Senegalli golcünün bonservisini elinde bulunduran Al Ahli ekonomik sıkıntı yaşadığı için kaynak arayışına gitti. Bu nedenle kulüp, ilk etapta Sow için Fenerbahçe’ye satış teklifinde bulundu ve aldığı fiyata geri verebileceğini söyledi. Sarı-lacivertliler, Arap kulübünün istediği 17 milyon euro'luk bu ücreti ödemeye yanaşmıyor. (Milliyet)

        20

        GALATASARAY CARLOS BACCA'YI İSTİYOR
        Forvet transferinde Bafetimbi Gomis’le prensip anlaşmasına varsa da kulübü Swansea ile görüşmelerini sürdüren G.Saray’ın Milan’dan Carlos Bacca için de nabız yokladığı ortaya çıktı. İtalyan basınından TuttoSport’un haberine göre Kolombiyalı golcü için Milano ekibinin kapısını çalan Sarı-Kırmızılılar’ın 6 milyon Euro teklif ettiği ancak bu rakamın çok az bulunduğu ifade edildi.

        21

        ADRIAN'DAN MESAJ VAR
        Trabzonspor'un iki sezon önce 3.2 milyon Euro'ya Al Nasr takımına sattığı Adrian Miezejewski geri dönmek istiyor. Son olarak formasını giydiği Sharjah takımı tarafından sözleşmesi feshedilerek serbest bırakılan Polonyalı oyuncu yeniden Trabzonspor'da oynamak istediğini yönetime iletti. (Fotospor)

        22

        GALATASARAY CLICHY'E RESMİ TEKLİFİ YAPTI
        Fransız oyuncuya teklifini ileten sarı-kırmızılılar, beklemeye geçti. Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Manchester City'den ayrılan Gael Clichy'ye teklifini sundu. İngiltere ve Fransa'dan çok ciddi talipleri olan Lionel Carole'u iyi bir rakama satma kararı alan Galatasaray'da Gael Clichy sesleri yükseliyor. Sarı-kırmızılılar, bir süredir Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Fransız sol beki bitirme aşamasına geldi.

        23

        Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Manchester City ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Clichy'ye resmi teklif yaptı. İngiliz kulübünden 2,5 milyon euro net ücret alan 31 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın 3,5 milyon euro'luk önerisine sıcak bakıyor.

        24

        FENERRBAHÇE VALBUENA'DAN KUYT ETKİSİ BEKLİYOR
        Transferi için görüşmelerin sürdüğü Fransız yıldızın sadece saha içinde değil dışında da liderlik yapabileceğini düşünen sarı lacivertliler bu oyuncunun da gelmeye istekli olması ile transferi bitirmek için gün saymaya başladı. (Hürriyet)

        25

        OSPINA FENERBAHÇE'DE
        İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Times'ın futbol yazarlarından Henry Winter, Arsenal'in Kolombiyalı kalecisi David Ospina'nın önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giyeceğini iddia etti.FA Cup finalinde Chelsea ile oynanan maçta Arsenal'in kalesini koruyan ve sezonu kupayla kapatan tecrübeli kalecinin birkaç gün içinde İstanbul'a uçacağını ileri süren Winter, TalkSport'a "Gerçek şu ki Ospina Fenerbahçe'ye gidiyor" açıklamasını yaptı. (Fotomaç)

        26

        CHEDJOU'NUN YENİ ADRESİ BAŞAKŞEHİR
        Cimbom’la sözleşmesi biten Aurelien Chedjou, Medipol Başakşehir’in teklifine “Evet” dedi. Kamerunlu stoper 2+1 yıllık imza atacak. G.Saray’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Chedjou’nun, Başak- şehir’den 800-900 bin Euro civarında bir rakam alacağı öğrenildi. 32 yaşındaki Chedjou, Temmuz 2013’te Lille’den 6.3 milyon Euro’ya G.Saray’a transfer olmuştu. Aslan’da 4 sezon geçiren Chedjou 119 maçta 12 gol kaydetti

        27

        DUDU'NIN BAŞI DERDE GİRDİ!
        Adı sürekli olarak Beşiktaş'la anılan Dudu'nun başı çıkan haberler nedeniyle Brezilya'da derde girdi. Futebol Interativo kanalı muhabiri Marinho, Türkiye'den gelen iddiaları Palmeiras idmanı sonrasında Dudu'ya sordu. Brezilyalı oyuncu ise "Gerizekalı mısın? Kaç kez aynı aptal soruyu soracaksınız?" çıkışını yaptı. (Fotospor)

        28

        FENERBAHÇE'YE BEDAVA GOLCÜ
        F.Bahçe, Aston Villa'nın forveti Jonathan Kodjia'yı bedelsiz kiralayabilir. Kodjia’nın kontratında, “Takım Premier Lig’e çıkamazsa Avrupa kupalarında oynayan bir takıma bedelsiz kiralık gidebilir” maddesi var. Fildişili golcünün menajeri Arthur Poupel, bu maddeyi F.Bahçe için işletebileceklerini söyledi. (Fotomaç)

        29

        OZAN BEŞİKTAŞ'A TOLGAY FENERBAHÇE'YE
        Menajer Ahmet Bulut hem Tolgay Arslan'ın hem de Ozan Tufan'ın kazanması için uğraşıyor... Bu yüzden Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Tolgay-Ozan transferi için uğraşıyor. Fenerbahçe'nin Tolgay'a, Beşiktaş'ın ise Ozan'a ihtiyacı olduğu ortamda ortaya çıkan sorun ise iki tarafın yöneticilerinin verilen demeçler yüzünden birbirleriyle köprüleri atmış olması.

        30

        Bu yüzden Ahmet Bulut, aracılar vasıtasıyla bu konuyu iki tarafın yöneticilerine açmış olsa da iki tarafta burnundan kıl aldırmıyor... İki tarafta henüz "Bizim oyuncumuz daha değerli, üzerine para verirlerse düşünürüz" safhasında. Bu durum çözüme ulaşamadığı için takas bir türlü masaya gelemiyor. Futbolcular ise bekliyor. (Fotospor)

        31

        REBROV FENERBAHÇE'YLE ANLAŞTI İDDİASI
        Fenerbahçe Aykut Kocaman'ın bugün oynanacak kupa finalinden sonra Konyaspor'a veda etmesini beklerken Ukrayna'dan gelen iddialar kafa karıştırmaya devam ediyor... Dinamo Kiev'le sözleşmesi biten Sergei Rebrov'a Başkan Igor Surkis, görüşmek için randevu verdi. Rebrov ise Başkan'dan bir hafta süre istedi ve gelecek hafta Çarşamba günü görüşme yapabileceklerini söyledi. Ukraynalılar bunu Rebrov'un Fenerbahçe ile prensipte anlaşması olarak duyurdu. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ