Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Transfer FB BJK GS - Futbol Haberleri
        1

        Avrupa’dan dönen Cenk Ergün dün Mehmet Özbek ile yaptığı toplantıda ilk müjdeyi verdi. Ufak pürüzler çözüldükten sonra Bafetimbi Gomis’in transferi resmen KAP’a bildirilecek. (Fotomaç)

        2

        İspanyollar’ın ünlü gazetesi Marca’ya göre iki ezeli rakip Deportivo’dan Celso Borges’in peşinde... Deportivo’da bu sezon dikkat çeken bir performans gösteren Kosta Rikalı orta saha oyuncusunun, Beşiktaş tarafından devre arasında da Ryan Babel ile birlikte istendiği, ancak transferin gerçekleşmediği belirtildi. Fenerbahçe’nin de, oyuncunun şartlarını sorduğu ve transfer için beklemede olan kulüplerden olduğu ifade edildi. (Habertürk)

        3

        Fransa’nın önde gelen gazetelerinden L’Equipe, sarı-lacivertli takımın Valbuena transferinin ardından Gael Clichy’yi de kadrosuna katmaya hazırlandığını iddia etti.

        4

        Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Emre Mor'u istiyor. Kiralama planları var. Zaten bonservisini ödemeleri mümkün değil. Emre'nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyunun geliştirmesini istiyoruz. Önceliğimiz para değil. Dortmund başka kulüplerle görüşmemize izin verdi. Emre ile oturup bir karar vereceğiz" diye konuştu. (TRT Spor)

        5

        Bursaspor, Çin ekibi Shangai SIPG takımından kiralık olarak Al-Ahli Dubai Club'a giden golcü oyuncu Asamoah Gyan'a resmi teklif yaptı. (Sabah)

        6

        Kanarya’nın stopere almayı düşündüğü 33 yaşındaki yıldız hem İstanbul hem de kulüp hakkında bilgi topluyor. Arda Turan ve Adriano ile görüşen Mathieu olumlu izlenimler edindi. Barcelona da transfer için kolaylık sağlayacak. (Fotomaç)

        7

        Başakşehir, genç yıldızı Cengiz Ünder'in fiyatını belirledi: 15 milyon euro... Başarılı bir sezon geçiren genç yeteneğe, Fransa'dan Lille takmıı 6.5 milyon euro teklif yapmıştı. Bu rakamı reddeden turuncu-lacivertli yönetim, Abdullah Avcı'nın 1 yıl daha takımda kalmasını istediği Cengiz'in bonservis bedelini 15 milyon euro olarak belirledi. (Sporx)

        8

        Galatasaray'ın RB Leipzig ile 10 milyon euro+bonuslar karşılığında anlaşmasına rağmen imzaların atılamamasının önünde 3 engel olduğu belirtiliyor. İlki, transferden yüzde 25 pay alacak Sporting'in 'bonusların' yüksek tutulmasına karşı çıkması ve anlaşmaya onay vermemesi. İkincisi, Galatasaray'ın Sporting'in yüzde 25'lik payını RB Leipzig'in ödemesini istemesi. Üçüncüsü ise Galatasaray'ın da Sporting gibi sonraki satıştan yüzde 25 pay talep etmesi. RB Leipzig'in sarı-kırmızılı takımın istediği son iki şartı kabul etmediği öğrenildi. Sporting'in alacağı yüzde 25 payın miktarı konusunda da sıkıntı var. Portekiz ekibinin 2.5 milyon euro talep ettiği, Galatasaray'ın ise satıştan kar etmediği için ödeme yapmak istemediği bildirildi. İşin FIFA'ya kadar gidebileceği iddia edildi. (Fotomaç)

        9

        Teknik direktör arayışları kapsamında bir süredir Prosinecki ile görüşmelerini sürdüren Bursaspor'un deneyimli teknik adam ile imzaya yakın olduğu bildirildi. (İHA)

        10

        Siyah-Beyazlılar’ın Brezilyalı yıldızı Adriano Correia’ya, Çin Ligi ekiplerinden Shanghai Shenhua talip oldu. Asya temsilcisinin, başarılı sol bek için Beşiktaş’a 9 milyon Euro (36 milyon TL) önerdiği bildirildi. (Fanatik)

        11

        Edin Visca için daha önce Yusuf Erdoğan + para takas önerisi yapıp ‘ret’ alan Fırtına, Yanal’ın isteği doğrultusunda yeni bir teklifle Başakşehir’in kapısını çalacak. (Fotomaç)

        12

        FIFA'dan aldığı ceza nedeniyle 2016-17 sezonunun ikinci yarısını futboldan uzak geçiren Hakan Çalhanoğlu'na İtalya'nın Lazio takımı talip. Corriere dello Sport'un haberine göre Lazio, Hakan'ın bonservisi için 15 milyon Euro ödemeye hazır.

        13

        Galatasaray, Younes Belhanda için kulübü Dinamo Kiev'e yaptığı teklifini 5 milyon euro'dan son olarak 6.5 milyon euro'ya yükseltti ve cevap beklemeye geçti. Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle mali açından sıkıntıda olan Dinamo Kiev'in sözleşmesi seneye bitecek olan Belhanda için yapılan bu teklifi kabul edebileceği belirtildi. (Fotomaç)

        14

        Fenerbahçe alt yapısında yetişen Merih Demiral geçen sezon sürpriz bir şekilde Portekiz'in Alcanenense kulübüne transfer olmuştu. 19 yaşındaki genç futbolcu kısa süre içinde dev takımların dikkatini çekmiş ve Sporting Lizbon'un yolunu tutmuştu. Merih, "Menajerim aracılığı ile Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklifler olduğunu duydum. Ama ben dönmeyi düşünmüyorum. Kariyerimi Avrupa'da devam ettirmek istiyorum." dedi. (Fanatik)

        15

        Sinan Gümüş için Benfica'dan sonra Feyenoord iddiası ortaya atıldı. Hollanda basını, Feyenoord'un Başakşehir'e geleceği iddia edilen Eljero Elia'nın yerine Galatasaray'dan Sinan Gümüş'ü istediğini yazdı. Benfica'nın 'İlgimiz yok' dediği Sinan'la Napoli, Freiburg ve Atalanta'nın da ilgilendiği belirtildi. (Fotomaç)

        16

        Kartal, Meksika ekibi Cruz Azul’un Şilili yıldızı Martin Rodriguez’in peşine düştü. Siyah-Beyazlılar’ın, 22 yaşındaki futbolcu için menajeri aracılığıyla ilk teması kurduğu öğrenildi. (Fanatik)

        17

        Kanarya’nın Danimarkalı stoperine Milan’ın ardından İnter ve Arsenal de talip oldu. Ada ekibinin 12 milyon euro’ya çıkacağı öğrenildi. (Fotomaç)

        18

        Tudor'un isteğiyle gündeme alınan Alen Halilovic için farklı haberler geliyor. Hamburg'un Hırvat orta saha için 7 milyon euro istediği ileri sürülmüştü. Hamburger Abendblatt gazetesi ise Alman ekibinin 20 yaşındaki oyuncu için gelecek teklifi zevkle kabul edeceğini yazdı. Hamburg Başkanı Bruchhagen henüz resmi başvuru almadıklarını açıkladı. (Fotomaç)

        19

        Bordo-mavili kulübün kadrosuna katmak istediği Milan'lı ofansif orta saha Kucka konusunda yakın arkadaşı Durica'yı aracı olarak kullanıp ikna etmek istediği belirtildi. Başkan Muharrem Usta'nın yüksek maliyeti nedeniyle kiralamayı düşündüğü 30 yaşındaki Kucka için önümüzdeki günlerde İtalya seferine çıkacağı ifade edildi. (Fotomaç)

        20

        Karadeniz ekibinin gündemindeki gurbetçi oyuncu Ferdi Kadıoğlu için Hollanda basınından da yeni iddialar geldi. Nijmegen'de forma giyen 17 yaşındaki orta saha için Trabzonspor, Konyaspor ve Ajax'ın çekiştiği yazıldı. Haberde oyuncunun Ajax'a yakın olduğu ancak Trabzonspor'un da ciddi girişimleri olduğu ileri sürüldü. (Fotomaç)

        21

        Menajer Kees Vos'tan Beşiktaş'a sürpriz bir öneri daha geldi. Yönetim bir süredir Hollandalı menajerle Lens için görüşmeleri sürdürürken, Jagos Vukovic teklifi ile şaşırdılar. Vos, Sırbistan Milli Takımı'na kadar yükselen ve Konyaspor'da forma giyen 29 yaşında ve 1.94 boyundaki sol stoperi istemeleri durumunda kendilerine getirebileceğini iletti. (Fotomaç)

        22

        Başkan Özbek ve sportif direktör Ergün’e kafasındaki düzeni rapor eden Tudor, “Sneijder çok önemli bir futbolcu ancak bir seçim yapmak zorundayız. Benim sistemimde 10 numaraya yer yok. Sneijder kalırsa futbol oynatamam” dediği öğrenildi. (Skorer)

        23

        Bruma’nın yerine düşünülen Visca, Aslan olmaya bir hayli sıcak bakıyor. Daha önce Fenerbahçe tarafından da istenmesine rağmen transferi gerçekleşmeyen Bosnalı yıldız, Galatasaray’a gelmek için kulüplerin anlaşmasını bekliyor. (Fanatik)

        24

        Milan, Danimarkalı savunmacı için fiyat sordu. Sarı- Lacivertliler, birçok talibi olan Simon Kjaer için istediği rakamı 20 milyon Euro’ya (80 milyon TL) yükseltti. İtalyan devi, “Bizden haber bekleyin” ricasında bulundu. (Fanatik)

        25

        Gelecek sezon yine güçlü bir kadro kurmanın hedefinde olan Beşiktaş için Joe Hart iddiası ortaya atıldı ancak İngiliz emdyasındaki haberler başarılı kaleci için tek teklifin Slaven Bilic'ten geldiği yönünde...

        26

        Simon Kjaer’in ayrılma ihtimalinin güçlenmesi, stoper arayışlarına hız kazandırdı. Yönetim, Mathieu için Sporting’in devreye girmesi sonrası farklı isimlere de yöneldi. Bunların başında Holger Badstuber geliyor. Alman savunmacı, Bayern Münih ile yeni sözleşme imzalamadı ve boşa çıktı. (Fanatik)

        27

        Trabzonspor’da adı İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina ile anılan Ogenyi Onazi’nin menajeri, “Basında çıkan transfer iddialarını ben de okudum. 5 milyon Euro teklif edildiği ve Fiorentina’nın istediği iddialarını gördüm. Onazi, kulübü isterse ayrılabilir ama Fiorentina’nın teklif yaptığı doğru değil ve o da Trabzonspor’da son derece mutlu” ifadelerini kullandı.

        28

        Valbuena geldi, gözler Nabil Dirar’a çevrildi. Her konuda anlaşma sağlanan Faslı yıldız da bu hafta içerisinde İstanbul’da olacak

        29

        İsveç'in Aftonbladet gazetesi, Trabzonspor'un Sebastian Larsson'a talip olduğunu iddia etti. Larsson'un menajeri Per Jonsson ise, "Sebastian Larsson için Türkiye'den ilginin olduğunu doğrulayabilirim. Milli maç sonrasında seçenekleri düşüneceğiz" diye konuştu.

        30

        Fenerbahçe yönetimi 1.4 milyon Euro kazanan Hasan Ali'ye 1.5 milyon Euro'nun karşılığı 6 milyon Euro'dan 3 yıllık teklif sunmuştu. Hasan Ali ise Kjaer ve Skrtel gibi isimleri örnek göstererek alması gereken rakamın en az 2 milyon Euro olması gerektiği cevabını vermişti. Fenerbahçe yönetimi ise resti çekti: "Verdiğimiz rakamdan iyisini bulabiliyorsan imzala. Teklifi yükseltmeyeceğiz." (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ