Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray'da sağ bek için son aday Romario Benzar - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezonda kadroyu büyük ölçüde yenilemek için kolları sıvayan G.Saray’da sözleşme yenilenmeyen Sabri Sarıoğlu’nun yerine her gün yeni bir aday gündeme geliyor.

        2

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Tete, Corchia derken bu kez Romario Benzar iddiası ortaya atıldı.

        3

        Rumen basını, geçen sezon şampiyon olan Hagi’nin takımı FC Viitorul’un kaptanı Romario Benzar için Galatasaray ve Fenerbahçe’nin devrede olduğunu ileri sürdü.

        4

        Haberde iki kulübün de Benzar’ı uzun süredir takip ettikleri ve bu transfer için Viitorul kulübün nabzını yokladıklarına yer verildi.

        5

        Viitorul Genel Menajeri Cristian Bivolaru da “Benzar ve Coman’a teklifler var. Ayrılma ihtimalleri yüksek” sözleriyle transfer için yeşil ışık yaktı.

        6

        HAGİ FAKTÖRÜ

        Rumen medyası, Viitorul’un hem sahibi hem de teknik patronu olan Hagi’den dolayı 25 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’a transfer olma ihtimalinin çok daha yüksek olduğunun altını çizdi.

        7

        Fenerbahçe, sağ beke Şener’e alternatif olarak nabil Dirar takviyesi yapmıştı.

        8

        Benzar, G.Saray’a daha yakın duruyor. Şampiyon Viitorul’da 37 maça çıkan Benzar, 1 gol atarken, 6 asist yaptı, 7 de sarı kart gördü.

        9

        GENÇ BERKE’YE ASLAN PENÇESİ

        Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, gösterdiği performansla Milli Takım’a kadar yükselen 17 yaşındaki kaleci Berke Özer’le Galatasaray’ın ilgilendiğini belirtti.

        10

        Sarı-Kırmızılı kulübün futbol direktörü Cenk Ergün’ün, kendisiyle görüşmek için İzmir’e geleceğini kaydeden başkan Özkan, “Berke Özer için Avrupa’dan 10 teklif aldık.

        11

        Cenk Ergün de beni aradı, ‘Bir gün geleceğim’ dedi ama ne için gelecek bilmiyorum” açıklamasını yaptı.

        12

        PASALIC'TEN UMUT IŞIĞI

        Tolga Ciğerci’den memnun kalmayan, Nigel de Jong’un da satılmasını isteyen Tudor, Selçuk İnan’ın yanına bir ön libero alınması için bastırıyor.