Cenk Ergün, Kwadwo Asamoah ve Arda Turan transferleriyle ilgili açıklama yaptı
"Transfer şampiyonu olmak çok önemli bir şey değil. Önemli olan sezon sonunda şampiyon olmak. Bizden daha fazla transfer yapan takımlar da var."
"Biz, eksiklerimizi biliyorduk. Geçen sezondan çok arkadaş ayrıldı. Neredeyse bir 11 gitti."
"Maçı izledikten sonra düşünce değişmiştir. Igor Tudor'un bu takımın kurulmasında çok büyük katkısı var."
"Oyuncuların tespit edilmesi, istenmesi, antrene edilmesi kolay değil. Hocamızın potansiyelinden eminiz."
"Galatasaray'a çok şeyler vereceğine inanıyoruz. Seyircimiz de bunu görecek. Bizi desteklesinler çünkü sahaya çıkan Galatasaray'ın futbolcusu, onları yöneten de Galatasaray'ın teknik direktörüdür."
"Bu oyuncular bu formayı giydiği, teknik direktör de o kulübede olduğu sürece desteklenmeyi hak ediyor."
"Yanlış yaparsak, kötü sonuç alırsak elbette ki protestolarını yaparlar ama baştan hesap kesmeyelim."
"Bu takım yeni kuruldu. Biraz sabırla iyi yerlere varacağımıza inanıyorum."
"Asamoah konusunda çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Şu anda söyleyeceğimiz şeyler, bazen negatif olarak dönüyor. Ancak olma şansı yüksek"
"Arda Turan sevdiğimiz bir Galatasaraylı. Arda'nın bana bir sözü var, bir gün Galatasaray formasını giyecek."
Ergün "66 numarayı Arda Turan'a ayırdığınız doğru mu?" sorusuna ise "66 numaralı formamız şu anda boşta." dedi.
"8 Eylül'e kadar transfer devam edecek. Biz indirebildiğimiz kadar uçak indireceğiz, ama kalkması gereken uçaklar da var"
Galatasaray'dan ayrılmak istediğini duyuran Sinan Gümüş'le ilgili de konuşan Ergün, "Sinan'a talipler oldu ancak şu an ortada somut bir durum yok. İsteğimiz, Sinan'ın ayrılması değil." ifadelerini kullandı.