Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri - Salih Uçan, Josef de Souza ve Emre Belözoğlu transferinde son durum! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transferin bitmesine sayılı günler kala birbiri ardına ilginç gelişmeler gündeme geliyor... Bunlardan biri de hiç kuşkusuz Fenerbahçe’de istenmeyen adam haline gelen Josef de Souza ile ilgili.

        2

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; Brezilyalı yıldız orta sahanın diğer isimleri olan Mehmet Topal ve Ozan Tufan ile birlikte en çok tepki çeken oyunculardan biri..

        3

        Ancak yıldız futbolcunun durumu Türkiye’de hiç iç açıcı olmamasına karşın İngiltere’den gelen baş döndürücü teklif gündeme bomba gibi düştü.

        4

        İngiltere Premier Lig takımlarından West Bromwich Albion geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin kapısını çalarak Josef de Souza için 8 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu.

        5

        Ancak Sarı-Lacivertli yöneticiler bu teklife, “15 milyon Euro verirseniz alırsınız” yanıtını iletince görüşmeler tıkandı.

        6

        HER AN SONUÇLANABİLİR

        Josef de Souza’yı kadrosuna katmakta kararlı olan West Bromwich Albion kulübü yöneticileri, menajerler vasıtasıyla yaptıkları görüşmeler sonunda tekliflerini daha da yükselttiler.

        7

        İngiliz yöneticiler daha önceden 8 milyon Euro olan teklifi 11 milyon Euro’ya çıkardıklarını bildirdiler. Bu teklife Fenerbahçe yönetiminin nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

        8

        Ancak gerçek olan bir şey var ki kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir paraya Josef de Souza İngiltere’ye gitmek üzere.

        9

        GOMEZ’İN ALTERNATİFİ: NETO

        Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, ısrarla stopere bir takviye yapılmasını istiyor... Bunun için de Sarı-Lacivertli yöneticiler ilk etapta rotalarını Milan’ın yıldızı Gustavo Gomez’e çevirdiler.

        10

        Hatta asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve idari menajer Hasan Çetinkaya Milano’ya giderek yıldız oyuncu ve menajeriyle kesin anlaşmaya vardılar. Ancak Milan kulübü oyuncuyu kiralamak yerine satmak isteyince görüşmeler tıkandı.

        11

        Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, Gustavo Gomez’in olmaması halinde rotasını Zenit’in Portekizli savunmacısı Luis Neto’ya çevirme kararı aldı.

        12

        Sarı-Lacivertliler tecrübeli savunmacı için 1.5 milyon Euro’luk teklif yapmaya hazırlanıyor.

        13

        SALİH UÇAN'A SİON TALİP OLDU

        Teknik direktör Aykut Kocaman’ın kadroda düşünmediği isimlerden olan Salih Uçan’a, Sion’un talip olduğu belirtildi.

        14

        İsviçre ekibinin, 23 yaşındaki orta saha için satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi.

        15

        Teklife sıcak bakan Sarı-Lacivertli yönetimin, birkaç gün içinde Sion’a cevabını iletmesi bekleniyor. Fenerbahçe, başka bir takımdan iyi bir teklif gelmesi halinde ise Salih’i bonservisiyle de gönderebilir.

        16

        EMRE BELÖZOĞLU: BIRAKIN GİDEYİM

        Öte yandan AMK Spor'un haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, Emre Belözoğlu'nu kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, yıldız orta saha için Başakşehir kulübüyle zaman kaybetmeden görüşmelere başladı.

        17

        Kanarya, 36 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli için İstanbul temsilcisine teklifini yaptı. Emre Belözoğlu da sarı-lacivertli formayla kariyerini noktalamak için iki kulübün anlaşmasını bekliyor.

        18

        Fenerbahçe, sezon başında Emre Belözoğlu'nu istemiş, Başakşehir bu transfere izin vermemişti. Ancak bu kez görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ifade edildi.

        19

        Tecrübeli futbolcunun da İstanbul temsilcisinin Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüştüğü ve Fenerbahçe'ye gitmek için izin istediği kaydedildi. Fenerbahçe, orta alandaki lider eksikliğini Emre Belözoğlu transferiyle doldurmayı planlıyor.

        20

        VAN PERSİE'NİN YERİNE MİLİK!

        Fotomaç'ın iddiasına göre ise; Robin van Persie'den ümidi kesen Fenerbahçe, 'birinci sınıf' bir forvet almak için kolları sıvadı.

        21

        İlk hedefin Napoli'de ilk 11'e girmekte zorlanan Arkadiusz Milik olduğu öğrenildi.

        22

        Geçen sezon Ajax'tan 32 milyon euro'ya İtalyan ekibine giden Polonyalı golcü için Napoli yönetimi ile temasa geçilerek görüşme talebinde bulunulduğu, olumlu yanıt gelmesi halinde 'kiralama' konusunda masaya oturulacağı belirtiliyor.

        23

        23 yaşındaki Milik geçen sezon Napoli formasıyla 23 maçta 8 gol kaydetmişti. Bu sezon da 1 golü bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ